Η συμβουλή της Τζένιφερ Λόπεζ στον Μπράντλεϊ Κούπερ

Η συμβουλή της Τζένιφερ Λόπεζ στον Μπράντλεϊ Κούπερ

Η εμφάνιση του Μπράντλεϊ Κούπερ και της Lady Gaga είναι αναμφίβολα η πιο viral στιγμή των φετινών βραβείων 

1479758_bradley-cooper-jennifer-lopez-oskar-symvouli
Η Τζένιφερ Λόπεζ σε ένα live που έκανε στο Instagram αναφέρθηκε στο... viral θέμα των φετινών βραβείων Όσκαρ, που δεν έιναι άλλο από την σκηνική παρουσία της Lady Gaga με τον Μπράντλεϊ Κούπερ.


Η 49χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε στους θαυμαστές της τη συμβουλή που έδωσε στον Κούπερ λίγο πριν ο ίδιος ανέβει στην σκηνή για τα τραγουδήσει το βραβευμένο με Όσκαρ «Shallow» από την ταινία «A Star Is Born» μαζί με την Lady Gaga.

«Έδειχνε λιγάκι νευρικός. Απλώς του ψιθύρισα, του είπα, "Το τραγούδι είναι τόσο όμορφο. Όταν ακούσουν τις πρώτες νότες, θα ξεκινήσουν το χειροκρότημα. Οπότε μην ανησυχείς. Απλώς πες το τραγούδι», εξήγησε η Λόπεζ. «Και αυτός μου απάντησε, "Το έπιασα, το έπιασα, ΟΚ"», πρόσθεσε.

Η Τζένιφερ Λόπεζ σχολίασε την «καταπληκτικά όμορφη και τρυφερή εμφάνιση» του ζευγαριού, σημειώνοντας πως ήταν «τόσο ξεχωριστό να βρίσκομαι στην πρώτη σειρά σε μια τέτοια μαγεία».


Η εμφάνιση του Μπράντλεϊ Κούπερ και της Lady Gaga είναι αναμφίβολα η πιο viral στιγμή των φετινών Όσκαρ, λόγω της χημείας μεταξύ τους που έχει πυροδοτήσει μια ατελείωτη σειρά από σενάρια πως οι δυο τους είναι κάτι περισσότερο από συνεργάτες.

Δείτε το βίντεο:
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης