Χάντσον Κρένινγκ: Το χαϊδεμένο βαφτιστήρι του Καρλ Λάγκερφλεντ

Χάντσον Κρένινγκ: Το χαϊδεμένο βαφτιστήρι του Καρλ Λάγκερφλεντ

Θα είναι αυτός ο κληρονόμος της αμύθητης περιουσίας του; - Το κατάξανθο αγόρι ανέβηκε στην πασαρέλα με τον διάσημο νονό του από όταν ήταν δύο ετών

Hudson-Kroenig-ekso
Εκτός από την αγαπημένη του γάτα, την Choupette, ο Λάγκερφελντ είχε μεγάλη αδυναμία και σε ένα καστανόξανθο παιδί.

Το αξιολάτρευτο μικρό αγόρι, το οποίο συχνά-πυκνά εμφανιζόταν χέρι-χέρι με τον Λάγκερφελντ στις επιδείξεις μόδας του οίκου Chanel είχε νονό τον διάσημο σχεδιαστή μόδας. Όπως επισημαίνει η γαλλική εφημερίδα «Le Figaro», ο Λάγκερφελντ είχε μεγάλη αδυναμία στον μικρό Αμερικανό, σαν να τον είχε υιοθετήσει.

Πρόκειται για τον Χάντσον Κρένινγκ, που είναι σήμερα εννέα ετών και πιθανότατα θα είναι αυτός ο κληρονόμος της περιουσίας - εκτός φυσικά από την Choupette.

Σύμφωνα με τους Γάλλους δημοσιογράφους Μπερνάρ Μοντιέλ και Σιρίλ Χανούνα, ο Χάντσον θα είναι ο δεύτερος κληρονόμος του διάσημου μόδιστρου, που όντας ο ίδιος άγαμος και άτεκνος, είχε στρέψει το ενδιαφέρον του στον μικρό Χάντσον, γιο του φίλου του Μπραντ Κρένινγκ.

«Μόλις τον είδε για πρώτη φορά, ήταν σαν να έβλεπε τον εαυτό του. Ο Λάγκερφελντ ανέβασε στην πασαρέλα τον Χάντσον, λίγους μήνες αφότου περπάτησε, σε ηλικία μόλις 2 ετών», γράφει ο γαλλικός Τύπος.

Hudson-Kroenig-tessera
Hudson-Kroenig-tria



Η Choupette ή ο Χάντσον θα κληρονομήσουν την περιουσία Λάγκερφελντ;

«Η Choupette, η μεγάλη τριχωτή αδυναμία του Καρλ Λάγκερφελντ ή το χαιδεμένο του εννιάχρονο αγόρι θα είναι ο κληρονόμος της περιουσίας του;», διερωτάται ο γαλλικός Τύπος λίγες ώρες μετά το θάνατο του Γερμανού τσάρου της μόδας.

Η γαλλική εφημερίδα «Le Figaro» κάνει μία ολόκληρη ανάλυση για το θέμα, αν, δηλαδή, ένα κατοικίδιο μπορεί να γίνει κληρονόμος στη Γαλλία. Τι ισχύει από νομικής άποψης; Στη Γαλλία, για παράδειγμα, αυτό δεν είναι νομικά εφικτό. «Αν και το 2015 ο Λάγκερφελντ είχε δηλώσει δημοσίως ότι η γάτα του θα λάβει ένα μέρος της κληρονομιάς του, στη Γαλλία τουλάχιστον, αυτό δεν γίνεται. Δεν μπορεί δηλαδή να ορίσει κάποιος ένα ζώο ως κληρονόμο υπό την έννοια ότι το ζώο δεν υφίσταται ως φυσικό και νομικό πρόσωπο».

Κλείσιμο
Η Choupette, που είναι ήδη πάμπλουτη από τις διαφημίσεις στις οποίες συμμετείχε με περιουσία που εκτιμάται σε αρκετά εκατομμύρια ευρώ, δεν θα είναι η άμεση κληρονόμος του Γερμανού μόδιστρου, που ήταν κάτοικος Γαλλίας. Εντούτοις, σε περίπτωση εφαρμογής του γερμανικού Δικαίου, μια τέτοια ενέργεια θα ήταν εφικτή.

Ωστόσο, υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις. Για παράδειγμα, ένα νομικό πρόσωπο, όπως ένας σύλλογος ή ένα ίδρυμα, θα μπορούσε πολύ άνετα να αναλάβει την κληρονομιά του Λάγκερφελντ. Κατά συνέπεια, ένας σύλλογος για την προστασία των ζώων που θα επωφελείτο από αυτήν, θα μπορούσε, με τη σειρά του, να ωφελήσει το ζώο που ορίστηκε ως «κληρονόμος» από τον Λάγκερφελντ. Επιπλέον, ο Καρλ μπορεί να έχει ιδρύσει τον δικό του σύλλογο , ο οποίος θα έχει ως κύριο μέλημά του να φροντίζει τη γάτα του.Και μία ακόμη εναλλακτική! Να έχει ορίσει τον επόμενο ιδιοκτήτη του ζώου, ο οποίος θα καρπωθεί ένα μέρος της κληρονομιάς για να εξασφαλίσει την άνεση του ζώου μέχρι το τέλος της ζωής του. Σε αυτή την περίπτωση, ο Γερμανός σχεδιαστής θα μπορούσε να βασιστεί σε ένα άτομο με μεγάλη εμπιστοσύνη.

Πριν από ένα χρόνο, στο Σαν Τροπέ, ο Λάγκερφελντ γιόρτασε με τους εκλεκτούς καλεσμένους του τα έβδομα γενέθλια της λατρευτής του γάτας. Πρόπερσι το γενέθλιο πάρτι προς τιμήν της Choupette έγινε στο Μόντε Κάρλο . «Είναι το κέντρο του κόσμου», είχε δηλώσει ο τσάρος της μόδας στο αμερικάνικο περιοδικό «New York Magazine», μη διστάζοντας να συγκρίνει το κατοικίδιό του με την... Γκρέτα Γκάρμπο. «Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο σε αυτήν, στον τρόπο με τον οποίο κινείται. Εμπνέει κομψότητα ακόμα και από τον τρόπο που στέκεται.Έχει μια πολύ φυσική μυρωδιά, κάτι που δεν ισχύει για όλους .. ».

Hudson-Kroenig-dyo
Hudson-Kroenig-ena
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης