Η συγκινητική κίνηση ανθρωπιάς από τη Δούκισσα Νομικού

Η συγκινητική κίνηση ανθρωπιάς από τη Δούκισσα Νομικού

Επισκέφθηκε το Ίδρυμα «Θεοτόκος» 

doukissa_nomikou
Η Δούκισσα Νομικού ως Πρέσβειρα της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» επισκέφθηκε το Ίδρυμα «Θεοτόκος» που ανήκει στην Ένωση, σήμερα το πρωί της Πέμπτης 17/01, ημερομηνία πραγματοποίησης της ετήσιας εκδήλωσης κοπής της βασιλόπιτας του Ιδρύματος, παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου, των εργαζομένων και των παιδιών που φιλοξενεί το Ίδρυμα.

Η Δούκισσα από νωρίς το πρωί βρέθηκε στο Εργαστήρι Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής του Ιδρύματος και μαζί με το μάγειρα και παιδιά διάφορων ηλικιών, ετοίμασαν τη βασιλόπιτα! Επίσης, στα stories της η Δούκισσα μας δείχνει ότι έφτιαξαν και χειροποίητη πίτσα!


Στη συνέχεια, η Δούκισσα μαζί με τα παιδιά του Ιδρύματος που ετοίμασαν τη βασιλόπιτα κατευθύνθηκαν στην αίθουσα της εκδήλωσης, κάνοντας έκπληξη στα υπόλοιπα παιδιά σε μία πολύ συγκινητική στιγμή για όλους τους παρευρισκομένους. Η Δούκισσα μίλησε στα παιδιά και στους εργαζομένους του Ιδρύματος, έβγαλε φωτογραφίες, υπέγραψε αυτόγραφα μοιράζοντας χαρά σε όλα τα παιδιά!


Στη συνέχεια, ενώ η χορωδία του Ιδρύματος ξεκίνησε τους εορτασμούς, ένα παιδί πήρε τη Δούκισσα από το χέρι και της ζήτησε να τραγουδήσει μαζί τους! Η Δούκισσα τραγούδησε μαζί με τη χορωδία, ενώ όλη η αίθουσα συμμετείχε τραγουδώντας και χτυπώντας παλαμάκια:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σήμερα ετοιμάσαμε μαζί με τα παιδιά του Ιδρύματος "Θεοτόκος" @theotokos_foundation, μέλος της Ένωσης "Μαζί για το Παιδί" @mazigiatopaidi, την ωραιότερη βασιλόπιτα της ζωής μου!❤️🙏 Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" από καρδιάς αξίζει στους εκατοντάδες εργαζομένους, τόσο στη Διοίκηση όσο και στην Εκπαίδευση για την προσφορά τους σε αυτά τα υπέροχα παιδιά που φοιτούν, εκπαιδεύονται και δείχνουν σε όλους μας το δρόμο να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι!🌟 Ως Πρέσβειρα της Ένωσης "Μαζί για το Παιδί" δεσμεύομαι ότι θα εργάζομαι με όλες μου τις δυνάμεις για το σπουδαίο έργο της Ένωσης που όχι μόνο ενώνει, αλλά εμπνέει και κυρίως προσφέρει έμπρακτα και αποτελεσματικά στα παιδιά σε ανάγκη!💞 #Dutchess4MaziGiaToPaidi #Ambassador #MaziGiaToPaidi #TogetherForChildren #SupportMazi #Happy2019

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) στις



Photo_17-01-2019__10_17_58

dutches1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης