Ανατροπή: Η Σίσσυ Χρηστίδου πάει ταξίδι παρέα όχι με τον Θοδωρή Μαραντίνη, αλλά…

Ανατροπή: Η Σίσσυ Χρηστίδου πάει ταξίδι παρέα όχι με τον Θοδωρή Μαραντίνη, αλλά…

Παρέα έκπληξη για την παρουσιάστρια του Έλα Χαμογέλα

rwdreew
Όλα ξεκίνησαν όταν ένας άντρας την κάλεσε σε ένα μακρινό ταξίδι. Ο Νίκος Κοκλώνης προσκάλεσε τη Σίσσυ Χρηστίδου στο Χονγκ Κονγκ για επόμενο επεισόδιο του Celebrity Travel κι επειδή μαζί με τον Θοδωρή Μαραντίνη τους έχει ταξιδέψει στο παρελθόν για τις ανάγκες τις ίδιας εκπομπής –μάλιστα στην πρώτη κοινή τους συνέντευξη ever- αυτή τη φορά την προκάλεσε να επιλέξει διαφορετικό παρτενέρ.

Κι επειδή φέτος η Σίσσυ περνά ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς της στο νέο της στοίχημα, την εκπομπή Έλα Χαμογέλα στο Open Tv, αποφάσισε να πάρει μαζί της την ομάδα της.

nikos & team

Κλείσιμο
sissy nikos


Έτσι ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχτηκε στο Χονγκ Κονγκ τη Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με τον καλό φίλο και συνεργάτη της Παύλο Σταματόπουλο, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ελένη Βουλγαράκη. Ο Mr Travel που έχει κάνει τα πιο μαγικά ταξίδια και τις πιο αποκαλυπτικές συνεντεύξεις στους μεγαλύτερους Έλληνες σταρ, αυτή την εποχή βρίσκεται στην Ασία. Μετά το Τόκιο έφτασε στο Χονγκ Κονγκ και από εκεί έπεται συνέχεια για backtoback γυρίσματα μέχρι τα τέλη του μήνα. Βλέπετε, ο Νίκος Κοκλώνης πρέπει να προχωρήσει σε γρήγορους ρυθμούς με τα γυρίσματα του Celebrity Travel, αφού στα τέλη Φεβρουαρίου ξεκινά το νέο μεγάλο του τηλεοπτικό πρότζεκτ. Πρόκειται για ένα θεαματικό Κυριακάτικο σόου στο Open με πολλές εκπλήξεις που μέχρι στιγμής ο παρουσιαστής και παραγωγός κρατά επτασφράγιστο μυστικό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης