Τηλεθεάσεις: Τα ριάλιτι, οι σειρές, ο Μουτσινάς και οι σταθερές αξίες

Το τηλεοπτικό κοινό έχει κατασταλάξει στις προτιμήσεις του

Nikos_Moutsinas
Φαίνεται πως το κοινό ηλικιών 18 ως 54 κατασταλάζει οριστικά στις τηλεοπτικές προτιμήσεις του για αυτό και οι διαφοροποιήσεις μέρα με την μέρα είναι ελάχιστες ειδικά σε ζώνες όπως η πρωινή ζώνη και το prime time.

Το «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη σημείωσε 25,3%, το Πρω1νό 23% ενώ το «Happy Day» στον Alpha 20,9%. Η «Φωλιά των Κου Κου» στο Star έφτασε το 20,3% και στον ΣΚΑΙ το «Σήμερα» σημείωσε 21,4% ενώ οι «Αταίριαστοι» αρκέστηκαν στο 9,6%.

Ψηλά η Ζήνα Κουτσελίνη με 18% ενώ πιο πίσω ακολούθησε η Τατιάνα Στεφανίδου και το «Μαζί Σου» με 14,8%. Το «Ευτυχείται» με την Κατερίνα Καινούργιου στο Open σημείωσε μέσο όρο στα δυναμικά κοινά 6,9%.

Στη μεσημεριανή ζώνη ρεκόρ για το «Shopping Star» με 27,4% πολύ πιο πίσω το «My Style Rocks» με 14,1% και το «Ρουκ Ζουκ» στο 17,9%.

Η Ελένη Μενεγάκη έμεινε στο 16,2%, το «Τι Λέει» σταθερά μονοψήφιο με 9,4% ενώ ο Νίκος Μουτσινάς έφτασε το 18,9%.

Πρώτος στις προτιμήσεις των κεντρικών δελτίων αυτό του Alpha με 20% ακολούθησε ο ΑΝΤ1 με 16,5% το Star με 16,2%, ο ΣΚΑΪ με 10,6% ενώ το δελτίο ειδήσεων του Open με την Έλλη Στάη σημείωσε 7,4%.

Κλείσιμο
Στο prime time η οικογενειακή σειρά το «Σόι Σου» ξεπέρασε το 26,3%, το «Greece's Next Top Model» στο 23,5%, το «Τατουάζ» στο 22,4% ενώ το «Voice» περιορίστηκε στο 15,9%.

Υψηλές επιδόσεις για τη «Φριτέζα» του ΑΝΤ με 21,6% και επιστροφή στις μονοψήφιες επιδόσεις για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου με 7,8%.

Το «Μετά τα Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη σημείωσε 15,6% ενώ οι σειρές αλλά και οι ταινίες στο Open δεν καταφέρνουν να ξεπεράσουν τον σκόπελο των μονοψήφιων επιδόσεων.

*** Σύμφωνα με τις επίσημες μετρήσεις της Nielsen Media Research στα κοινά ηλικιών 18-54, τα λεγόμενα δυναμικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης