Το Netflix και η Warner Bros έκαναν «φιλικό» διακανονισμό με τον «Σατανικό Ναό»

Το Netflix και η Warner Bros έκαναν «φιλικό» διακανονισμό με τον «Σατανικό Ναό»

Αφού πρώτα είχε υποβληθεί αγωγή 50 εκατ. δολαρίων για την μετάδοση πλάνων του αγάλματος ενός δαίμονα που χρησιμοποιεί η ομάδα

befomet-new1
Με φιλικό διακανονισμό έληξε η διαμάχη που είχε το Netflix και η Warner Bros με μια ομάδα που αποκαλείται «Σατανικός Nαός».

Η διαμάχη ξεκίνησε όταν τα μέλη της ομάδας είδαν ότι σε πλάνα τεσσάρων επεισοδίων της τηλεοπτικής σειράς The Chilling Adventures Of Sabrina είχε χρησιμοποιηθεί ένα άγαλμα του δαίμονα Μπαφομέτ που χρησιμοποιεί η εν λόγω ομάδα.

Ο «Σατανικός Ναός» είχε προσφύγει, μάλιστα, στα δικαστήρια ζητώντας αποζημίωση 50 εκατ. δολαρίων.

Την ανακοίνωση του διακανονισμού έκανε η ομάδα χωρίς να δίνει κάποια άλλη λεπτομέρεια πέραν του ότι στους τίτλους τέλους των επίμαχων επεισοδίων εντάχθηκαν αναφορές στα πνευματικά δικαιώματα.

«Ο "Σατανικός ναός" με ικανοποίηση ανακοινώνει ότι υπήρξε φιλικός διακανονισμός για την αγωγή που υπέβαλε κατά της Warner Bros και της Netflix» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η σειρά The Chilling Adventures Of Sabrina με πρωταγωνίστρια την Κιερνάν Σίπκα αφορά την ιστορία της Σαμπρίνα Σπέλμαν, μιας γυναίκας που είναι μισή θνητή-μισή μάγισσα.

Τα μέλη της ομάδας «Σατανικός Ναός» υποστηρίζουν ότι δεν λατρεύουν τον Σατανά αλλά εργάζονται για να «ενθαρρύνουν την καλοσύνη και την κατανόηση ανάμεσα στους ανθρώπους».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης