Αναλυτικά οι τηλεθεάσεις - Το κοινό θέλει ελληνικά σίριαλ

Αναλυτικά οι τηλεθεάσεις - Το κοινό θέλει ελληνικά σίριαλ

Δείτε ανά ζώνη - Κυρίαρχος ο ΑΝΤ1 στην πρωινή ζώνη - Πρώτο με 10 μονάδες διαφορά το δελτίο του Alpha

tatou
Η πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 παραμένει στην πρώτη θέση με τον Γιώργο Παπαδάκη και τη Φαίη Σκορδά να ξεπερνούν τον ανταγωνισμό με μεγάλη απόσταση και να σημειώνουν 26,3 και 23,9 αντίστοιχα.

Την ίδια ώρα η «Φωλιά των Κου Κου» σημειώνει 14,3%, το «Σήμερα» στο ΣΚΑΪ 18,7% ενώ στο Open η Κατερίνα Καινούργιου με το «Ευτυχείτε» έχει μονοψήφιο μέσο όρο 8,6%.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι σταθερή στις επιδόσεις της με το Happy Day να φτάνει το 20,4%.

Στη μεσημεριανή ζώνη για ακόμα μια φορά η Ελένη Μενεγάκη έφτασε στο 20,7% στο δυναμικό κοινό ενώ η Ελένη Τσολάκη που ακολουθεί με το «Τι Λέει» κατηφορίζει στο 8,6%.

Στο 15,9% κυμάνθηκε το Ρουκ Ζουκ, στο 22,7% το Shopping Star, ενισχυμένο το «My Style Rocks» στο 18,5% και ο Νίκος Μουτσινάς με την εκπομπή «Για την Παρέα» με 12,7%.

Με μεγάλη διαφορά νικητής της βραδιάς το δελτίο ειδήσεων του Alpha που έφτασε το 25,6% αφήνοντας 10 μονάδες πίσω στη δεύτερη θέση τον ΑΝΤ1 και το STAR. Αισθητή άνοδος για το δελτίο του ΣΚΑΪ που έφτασε το 13,4% ενώ το δελτίο ειδήσεων του Open δεν δείχνει σημεία ανάκαμψης και χθες το βράδυ οριακά έπιασε το 2,8% στο δυναμικό κοινό.

Τέλος στο prime time οι σειρές του Alpha νίκησαν για μια ακόμα βραδιά με μέσο όρο κοντά στο 25% αφήνοντας λίγο πιο πίσω το Voice το οποίο έφτασε το24,4%.

Στον ΑΝΤ1 οι επιδόσεις της σειράς «Κάνε Γονείς Να Δεις Καλό» ήταν αρνητικές με μέσο όρο 9,6% όπως και οι σειρές του Open που δείχνουν αδυναμία να κατακτήσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα Μεσάνυχτα» κυμάνθηκε στο 16,1% ενώ η σειρά Criminal Minds στο Open αποτελεί τηλεοπτική συνήθεια για το κοινό και έφτασε στο  15,7%.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης