Αναλυτικά οι τηλεθεάσεις - Το GNTM κερδίζει τη μερίδα του λέοντος

Αναλυτικά οι τηλεθεάσεις - Το GNTM κερδίζει τη μερίδα του λέοντος

Δείτε την τηλεθέαση ανά ζώνη

GNTM_Neo
Το σενάριο επαναλαμβάνεται και το βράδυ της Δευτέρας στον πίνακα τηλεθέασης, με το ριάλιτι μόδας Greece's Next Top Model να κερδίζει τη μερίδα του λέοντος. Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις του πίνακα αξίζει να σημειωθεί η απόλυτη κυριαρχία του ΑΝΤ1 στην πρωινή ζώνη 06:00-14:00.

Αναλυτικά χθες Δευτέρα ο Γιώργος Παπαδάκης κατέκτησε το 25,5% του δυναμικού κοινού και το Πρω1νό με τη Φαίη Σκορδά το 22,3%. Στην ίδια ζώνη η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το Happy Day στον Alpha ήταν γύρω στο 18% όσο και το πρωινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα του STAR στη «Φωλιά των Κου Κου» με τους Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη.

Στο ΣΚΑΪ η εκπομπή «Σήμερα» κυμάνθηκε στο 17,5%, οι Αταίριαστοι πολύ χαμηλότερα στο 11,6% και λίγο πιο χαμηλά η Τατιάνα Στεφανίδου με το «Μαζί Σου» κοντά στο 11%.

Η πρωινή ενημερωτική ζώνη του Open συνεχίζει να καταγράφει μονοψήφιο μέσο όρο από 7-9%.

Το μεσημέρι η Ελένη Μενεγάκη πλησίασε το 17%, η Ζέτα Μακρυπούλια με το «Ρουκ Ζουκ» το 16%, το Shopping Star ξεπέρασε το 24% και ακολούθησαν με πολύ χαμηλότερα ποσοστά οι υπόλοιπες εκπομπές του ανταγωνισμού με τον Νίκο Μουτσινά να συνεχίζει να σημειώνει διψήφιο μέσο όρο στο Open και συγκεκριμένα 13,6%.

Καμία αλλαγή στις επιδόσεις των τηλεπαιχνιδιών με μοναδική εξαίρεση το «Still Standing» στον ΑΝΤ1 με την Μαρία Μπεκατώρου το οποίο βρίσκεται στο 20%.

Κλείσιμο
Στην αρένα των δελτίων ειδήσεων ο ΑΝΤ1 πέρασε στην πρώτη θέση με πάνω από 20%, πολύ κοντά σε απόσταση αναπνοής ο Alpha, ακολουθεί το STAR κοντά στο 16%, ο ΣΚΑΪ περίπου στο 10% ενώ το Open ξεπέρασε το 6%.

Τέλος στο prime time εκτός από το GNTM οι σειρές του Alpha το «Σόι Σου» και «Τατουάζ» ξεπέρασαν το 21% ενώ το Ελλάδα Έχεις Τάλεντο στο ΣΚΑΪ πολύ χαμηλότερα σε σχέση με πέρσι βρέθηκε λίγο πάνω από το 15%.

Οι πολύ χαμηλές επιδόσεις κάτω ακόμη και του 5% παραμένουν για τις ελληνικές σειρές του Open οι οποίες δεν έχουν καταφέρει να κατακτήσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Στα παράδοξα της ημέρας το γεγονός ότι η καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ «Όσο Έχω Εσένα» στη μεταμεσονύχτια προβολή σημειώνει 18% ενώ στην κανονική ώρα προβολή του οριακά ξεπερνά το 8%. Οι σειρές του ΑΝΤ1 «Επιστροφή» και «Πέτα τη Φριτέζα» βρέθηκαν κοντά στο 16 με 17% μέσο όρο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης