Η διάσημη σεφ Ναϊτζέλα Λόσον ήρθε στην Ελλάδα και ξετρελάθηκε με το κοκορέτσι

Η διάσημη σεφ Ναϊτζέλα Λόσον ήρθε στην Ελλάδα και ξετρελάθηκε με το κοκορέτσι

Δείτε πώς το περιγράφει σε ανάρτησή της στο Instagram 

xl_3707_nigella-lawson-tp
H Ναϊτζέλα Λόσον, θεωρείται μία από τις διασημότερες γυναίκες σεφ στον κόσμο, με αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό της. Παρά το γεγονός ότι έχει... γράψει πολλά χιλιόμετρα στις κουζίνες ακριβών εστιατορίων και τηλεοτικών εκπομπών, η Λόουσον δεν είχε δοκιμάσει ποτέ στη ζωή της κοκορέτσι. Η 58χρονη, ήρθε φέτος στην Ελλάδα, δοκίμασε την κλασική ελληνική λιχουδιά και... ξετρελάθηκε! 


Η σεφ, βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στη χώρα μας για τον γάμο του κριτή της βρετανικής εκδοχής του Masterchef, με ελληνική καταγωγή, Τζορτζ Καλομπάρις και της αγαπημένης του Νάταλι Τρικάρικο στην Αθήνα. Η 58χρονη, φαίνεται πως αποφάσισε να κάνει και ένα πέρασμα από τη Μύκονο, από όπου όχι μόνο ενθουσιάστηκε από το μαγευτικό τοπίο, ποστάροντας φωτογραφία του νησιού, αλλά και από τα ελληνικά εδέσματα.

Σε ανάρτησή της στο λογαριασμό της στο Instagram, η Ναϊτζέλα δημοσίευσε με φόντο την αρχιτεκτονική του νησιού, ένα πιάτο με παστίτσιο και σαλάτα, γράφοντας: «Σας παρουσιάζω, από εδώ από τη Μύκονο, ένα υπέροχο πιάτο με παστίτσιο και σαλάτα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

In homage to the great @themagicbayleaf photographic style, I present you, from here in Mykonos, a beautiful plateful of pastitsio and salad against his trademark backdrop #mykonos #themagicbayleaf

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nigella (@nigellalawson) στις



Αυτό όμως που ξετρέλανε κυριολεκτικά την Βρετανίδα σεφ ήταν το κοκορέτσι. Όπως έγραψε σε άλλη της ανάρτηση: «Έπρεπε να γίνει! Αποχαιρετισμός στη Μύκονο με σουβλάκι και -η πρώτη μου φορά που το τρώω αυτό και είμαι απόλυτα ξετρελαμένη- κοκορέτσι (ελαφρώς κρυμμένο κάτω από τις πατάτες). Δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι το κοκορέτσι: είναι το όνειρο εκείνου που λατρεύει τα εντόσθια. Κι αυτή η ξεροψημένη πέτσα από εντόσθια! Μακάρι να είχα φάει περισσότερο. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο μέρος στο Λονδίνο που μπορείς να το βρεις...».


Δείτε την ανάρτησή της:
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης