H Αngelika Dusk μίλησε στο ΘΕΜΑ 104,6 για τη συναυλία-αφιέρωμα στην Αρλέτα στις 27 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο

H Αngelika Dusk μίλησε στο ΘΕΜΑ 104,6 για τη συναυλία-αφιέρωμα στην Αρλέτα στις 27 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο

Ήταν καλεσμένη της Sunny Μπαλτζή και της Πολίνας Τόλη στη ραδιοφωνική εκπομπή οι «Σουρτούκες»

Ανγ
H Αngelika Dusk βρέθηκε το Σάββατο στο ΘΕΜΑ FM 104,6 καλεσμένη της Sunny Μπαλτζή και της Πολίνας Τόλη στη ραδιοφωνική εκπομπή οι «Σουρτούκες».

Η Angelika μίλησε για τη μεγάλη συναυλία- αφιέρωμα στην Αρλέτα την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο.



«Στους κόσμους της Αρλέτας μυήθηκα σιγά σιγά. Η αφορμή ήταν τα «Ήσυχα βράδια», ένα τραγούδι που συνδέθηκε απόλυτα με τα δικά μου ήσυχα αλλά και ανήσυχα βράδια, λες και είχε γραφτεί από κάποιους που ήξεραν τη ζωή μου. Αυτό σκέφτηκα την πρώτη φορά που το άκουσα και, ψάχνοντας να βρω τους δημιουργούς, το συνθέτη και το στιχουργό, ανακάλυψα ότι αυτό που άκουγα ήταν επανεκτέλεση, οπότε βυθίστηκα στη βελούδινη αρχική ερμηνεία της Αρλέτας, στο «Τσάι Γιασεμιού», είπε χαρακτηριστικά. Οι καλλιτέχνες συμμετέχουν αφιλοκερδώς συναυλία και μέρος των εσόδων της παράστασης θα διατεθεί σε κοινωφελή ιδρύματα, σύμφωνα με τις επιθυμίες των συγγενών και οικείων της Αρλέτας.



H Αngelika αποκάλυψε, επίσης, στις «Σουρτούκες» πως επιστρέφει μόνιμα Ελλάδα και πως ετοιμάζει ξεχωριστά και καινοτόμα πράγματα στο χώρο του ελληνικού πενταγραμμου.

Κλείσιμο



Η ερμηνεύτρια όταν τελείωσε το σχολείο, έφυγε για τις Ηνωμένες Πολιτείες προκειμένου να σπουδάσει Κλασική Μουσική στο Brown University. Συνέχισε τις σπουδές της στη Μοντέρνα Μουσική στο London Center of Contemporary Music της Αγγλίας. Μεταξύ Αμερικής και Λονδίνου έκανε ένα ευχάριστο διάλειμμα στο τμήμα Μάρκετινγκ της ΕΡΤ, διοργανώνοντας συναυλίες για τα Μουσικά Σύνολά της, ενώ παράλληλα συνεργάστηκε με το Φεστιβάλ Αθηνών στην υποδοχή των καλλιτεχνών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης