Νίκος Ορφανός: «Δεν αποκλείω την επιστροφή μου στην πολιτική»

Νίκος Ορφανός: «Δεν αποκλείω την επιστροφή μου στην πολιτική»

Ο ηθοποιός δεν θα απέκλειε την επιστροφή του στην πολιτική αν μια ενδεχόμενη  πρόταση αφορούσε την τέχνη ή την εκπαίδευση

orfanos-potami-708
Ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στον Ant1 και μίλησε για τη ζωή του αλλά και τις βλέψεις του για το μέλλον. Ο ίδιος, μάλιστα, αποκάλυψε πως είναι ένας άνθρωπος που δεν σταματάει ποτέ να σπουδάζει, καθώς στην παρούσα φάση κάνει το μεταπτυχιακό του στην Πολιτιστική Διοίκηση στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.

Όσο για την πολιτική, ο ίδιος ήταν κάθετος στο ότι δεν του λείπει η παρουσία του στα κοινά, αν και δεν αποκλείει την επιστροφή του σε αυτήν, αν επρόκειτο για για πρόταση που θα είχε να κάνει με την εκπαίδευση και την τέχνη.

Νίκος Ορφανός: «Σκεφτόμαστε να υιοθετήσουμε παιδί από χώρες υψηλού κινδύνου»


Ο ηθοποιός σχολίασε ακόμα πως δεν του λείπει η παρουσία του στην τηλεόραση, καθώς δεν του αρέσουν οι σειρές μυθοπλασίας που προβάλλονται τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση, ενώ ο χρόνος του είναι αφιερωμένος εξ ολοκλήρου στον γιο του. Ο γνωστός ηθοποιός υποστήριξε μάλιστα, πως η απόφαση να γίνει κάποιος γονιός είναι η τελευταία του ευκαιρία να γίνει καλύτερος άνθρωπος. Ακόμα, ο ίδιος με τη σύζυγο του φλερτάρουν έντονα με την ιδέα της υιοθεσίας ενός παιδιού από χώρες υψηλού κινδύνου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης