Αλεξάνδρα Παπαγιάννη: Είναι νέα, δροσερή και πολύ σέξι

Αλεξάνδρα Παπαγιάννη: Είναι νέα, δροσερή και πολύ σέξι

«Μόλις τελειώσω με το μόντελινγκ, και κάνω την οικογένεια μου σκοπεύω ασχοληθώ επαγγελματικά με τον κλάδο των οικονομικών», λέει το ανερχόμενο μοντέλο

Alex_Papagianni5
Η Αλεξάνδρα Παπαγιάννη είναι η πιο δροσερή άφιξη στο χώρο του μόντελινγκ στη Θεσσαλονίκη. Το πρακτορείο που την εκπροσωπεί το TEAM MODELMANAGEMENT στο χώρο του μόντελινγκ ανέδειξε μερικά από τα μεγαλύτερα μοντέλα της χώρας. Το πρωί πριν κάνει βαλίτσες για Χαλκιδική πετάχτηκε στο καλοκαιρινό και εξωτικό WHOPE στα Λαδάδικα, περνώντας από το CALZEDONIA της Τσιμισκή για να πάρει τα μαγιό της, πίνοντας τσάι με λάιμ και τζίντζερ μας μίλησε για την καθημερινότητά της και τα όνειρα της...

- Ζητούσες από τους γονείς σου να σε φωτογραφίζουν; Στηνόσουν μπροστά στο φακό; Ποιοι είναι οι στόχοι σου για τα επόμενα χρόνια;
Η αλήθεια είναι ότι πριν ξεκινήσω να ασχολούμαι με μόντελινγκ επαγγελματικά έλεγα τους γονείς μου να με βγάζουν φωτογραφίες μου άρεσε να ποζάρω στον φακό, εκεί λοιπόν κατάλαβαν ότι θα τα πάω καλά στον χώρο αυτό και δεν δίστασαν να με ενθαρρύνουν! Κύριος στόχος μου είναι να καταφέρω να δουλέψω για διάσημους οίκους μόδας του εξωτερικού, προσπαθώ με πολύ δουλειά και σταθερά βήματα να τα καταφέρω όσο το δυνατόν καλύτερα.

Alex_Papagianni
Alex_Papagianni1

- Το ντύσιμο είναι τρόπος ζωής για σένα;
Προσωπικά πιστεύω ότι το ντύσιμο δείχνει την προσωπικότητα και το στιλ κάθε ατόμου! Τρόπο ζωής δεν θα το έλεγα αλλά σίγουρα το θεωρώ από τα πιο βασικά πράγματα στην καθημερινότητα μου, αφιερώνω πολύ χρόνο σε αυτό, ψάχνω το τέλειο ντύσιμο που να αναδεικνύει το σώμα μου, ενώ παράλληλα δεν μπορώ να αποχωριστώ τα τακούνια μου!

- Όσον άφορα τη μόδα εκτός το ότι τη θεωρείς πρωταρχική στη ζωή σου, πως αλλιώς θα μπορούσες να την προσδιορίσεις; Από που αντλείς έμπνευση για το στιλ σου;
Η μόδα θεωρώ είναι μια από τις αιτίες που αλλάζει η κοινωνία! Η μόδα είναι μεταβλητή αλλάζει και εξελίσσεται, ως αποτέλεσμα αλλάζουν και οι γύρω μας αλλάζουμε παραστάσεις και τρόπο σκέψης. Συνήθως παρακολουθώ διάφορους ιστότοπους, περιοδικά, social media, ενημερώνομαι για τις νέες τάσεις και συγχρονίζομαι, οι αγορές που μου αρέσουν περισσότερο είναι της Αμερικής και της Ιταλίας.

- Ο Yves Saint Laurent είχε πει ότι το πιο ωραίο μακιγιάζ για μια γυναίκα είναι το πάθος,άλλα είναι πιο εύκολο να αγοράζεις καλλυντικά,το ακολουθείς;
Συμφωνώ απόλυτα με τον Yves Saint Laurent είναι ένας αξιέπαινος σχεδιαστής με μεγάλη εμπειρία, το πάθος είναι αυτό που κάνει τον άνθρωπο να ξεχωρίζει, να τον κάνει μοναδικό! Δεν είμαι φανατική των καλλυντικών, προτιμώ να είμαι φυσική,το καθημερινό μου μακιγιάζ αποτελείται από «νουντ» χρώματα πάντα, ποτέ δεν το παρακάνω μόνο τονίζω ελαφρώς τα χαρακτηριστικά μου.

- Είναι δύσκολο να είσαι μοντέλο στην Θεσσαλονίκη; Τι σου λείπει περισσότερο από το να μένεις σε μια πόλη που η βιομηχανία της μόδας είναι περιοριστική;
Θεωρώ ότι η Θεσσαλονίκη έχει δουλείες και μάλιστα καλές! Αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό όπως για παράδειγμα το εξωτερικό, παρόλα αυτά αν υπάρχει θέληση υπάρχει και τρόπος να πετύχεις αν το κυνηγήσεις σωστά και έξυπνα!

Alex_Papagianni2
Alex_Papagianni3
- Από πότε ξεκίνησε να σε ενδιαφέρει η μόδα;
Η μόδα με ενδιέφερε από πολύ μικρή, Θυμάμαι ξεφύλλιζα τα περιοδικά της μητέρας μου δεν καταλάβαινα τι έλεγαν μου άρεσαν οι εικόνες και τα ρούχα, ένα από τα αγαπημένα μου κανάλια είναι το fashion tv έχει πολλά να δεις και να μάθεις.

- Πως μια οικονομολόγος που σκοπεύεις να γίνεις μπορεί να ενταχθεί σε ένα σύμπαν εκτός αριθμών ή δεν είναι έτσι;
Με καλή θέληση όλα είναι εφικτά! Ωστόσο δεν μου είναι ιδιαίτερα δύσκολο να μπορώ να συνδυάσω σπουδές με δουλειά! Μόλις τελειώσω με το μόντελινγκ, και κάνω την οικογένεια μου σκοπεύω ασχοληθώ επαγγελματικά με τον κλάδο των οικονομικών.

- Με την μικρή σου αδελφή έχετε διαφορά είκοσι χρόνια. Τι θα την συμβούλευες και σε τι κόσμο θα ήθελες να μεγαλώσει;
Δέθηκα μαζί της από την πρώτη στιγμή που την είδα, για αυτό σαν μεγάλη αδερφή Θα την συμβούλευα να προσέχει τους ανθρώπους που θα έχει δίπλα της, τις επιλογές της, αλλά πάνω από όλα να ότι και να γίνει να είναι πάντα ευτυχισμένη και χαμογελαστή σε κάθε στιγμή της ζωής της.

Alex_Papagianni4
Alex_Papagianni5
- Αθλείσαι με τον πατέρα σου πως σε βοηθά αυτό;
Εδώ και λίγο καιρό κάνω κάποιες προπονήσεις jiu-jitsu με τον πατέρα μου, είναι χρήσιμο άθλημα, σου μαθαίνει πολλά όπως, πως να έχεις πειθαρχία, να αποκτήσεις σεβασμό προς τον άλλο, μαθαίνεις να αμύνεσαι και όλα αυτά είναι πολύ σημαντικά για την καθημερινότητα μας, παρόλο που σε βοηθάει να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση.

- Χρησιμοποιείς τα social media σαν διαφήμιση του εαυτού σου και των φυσικών προσόντων που αναμφισβήτητα διαθέτεις;
Χρησιμοποιώ καθημερινά τα social media και ο λόγος είναι κυρίως επαγγελματικός, είναι ένας τρόπος διαφήμισης και προβολής του εαυτού σου, εξάλλου με βοηθάει πολύ στις δουλειές μου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης