Η Μαντόνα γίνεται 60 ετών και γιορτάζει με έρανο για τα παιδιά στο Μαλάουι

Η Μαντόνα γίνεται 60 ετών και γιορτάζει με έρανο για τα παιδιά στο Μαλάουι

Εκστρατεία συγκέντρωσης οικονομικής βοήθειας για ορφανά παιδιά πραγματοποιεί η βασίλισσα της ποπ – Ο έρανος ξεκινά από σήμερα και θα διαρκέσει έως τις 31 Αυγούστου

madona_malawi
Με έρανο για τα ορφανά παιδιά στο Μαλάουι γιορτάζει η βασίλισσα της ποπ, Μαντόνα την επέτειο των 60ών γενεθλίων της, στις 16 Αγούστου.

Για τη διαγωγή του εράνου, που ξεκίνησε σήμερα και θα διαρκέσει ένα μήνα, δηλαδή μέχρι τις 31 Αυγούστου, η Μαντόνα συνεργάστηκε με το Facebook.

Η σελίδα της πρωτοβουλίας έχει τίτλο «Raise Malawi in Honor of Madonna's Birthday!».

«Ακλόνητη δέσμευσή μου είναι να προσφέρω στα ευάλωτα παιδιά ένα στοργικό σπίτι. Για τα γενέθλιά μου, δεν μπορώ να σκεφτώ κανένα καλύτερο δώρο από τη σύνδεση της παγκόσμιας οικογένειάς μου με αυτήν την όμορφη χώρα και τα παιδιά που χρειάζονται περισσότερο τη βοήθειά μας. Κάθε δολάριο που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί απευθείας στα γεύματα, τα σχολεία, τις στολές και την υγειονομική περίθαλψη. Θέλω να ενώσω τις δυνάμεις μου με τους φίλους, τους θαυμαστές και τους υποστηρικτές μου για να αλλάξω τη ζωή των παιδιών του Μαλάουι και να τους ενημερώσω ότι έχουν φροντίδα, προστασία και αγάπη», δήλωσε η διάσημη τραγουδίστρια στο Associated Press

Οι δωρεές θα διατεθούν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Raising Malawi που ίδρυσε η Μαντόνα το 2006.

Έχει υιοθετήσει τέσσερα παιδιά από το Μαλάουι

Η Μαντόνα έχει ιδρύσει επίσης το Mercy James Ινστιτούτο Παιδιατρικής Χειρουργικής και Εντατικής Φροντίδας (MJIPSIC) στο Μπλαντάιρ του Μαλάουι. Πρόσφατα βρέθηκε στη χώρα με τα έξι παιδιά της με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου λειτουργίας του νοσηλευτικού ιδρύματος που φέρει το όνομα ενός από τα παιδιά που υιοθέτησε.

Εκτός από τη Μέρσι, την οποία υιοθέτησε το 2009, τα παιδιά της Μαντόνα είναι η Λούρδη, 21 ετών, ο Ρόκο 17 ετών, ο Ντέιβιντ 12 ετών, τον οποίο υιοθέτησε από ορφανοτροφείο του Μαλάουι το 2008 και οι δίδυμες πεντάχρονες Έσθερ και Στέλα, η υιοθεσία των οποίων οριστικοποιήθηκε το 2017.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης