Backstage βίντεο από τη νέα φωτογράφιση της Ελεονώρας Μελέτη

Backstage βίντεο από τη νέα φωτογράφιση της Ελεονώρας Μελέτη

Η Ελεονώρα στα καλύτερα της

Eleonora_Meleti
Η Ελεονώρα Μελέτη πραγματοποίησε,πρόσφατα,μία επαγγελματική φωτογράφιση και ο make up artist Θάνος Βογιατζής ανέβασε βίντεο από τα backstage στη σελίδα του στο instagram.

Η παρουσιάστρια διανύει μία δημιουργική περίοδο τόσο στα προσωπικά - ο ερχομός της κορούλας της την έχει ανανεώσει- ενώ επαγγελματικά έδωσε τα  χέρια με τους υπεύθυνους του Alpha για μία εκπομπή... έκπληξη. Το κανάλι είχε ανακοινώσει πρόσφατα, με σχετικό δελτίο τύπου, τη συνεργασία του με την Ελεονώρα.


«Με ιδιαίτερη χαρά, ο ALPHA ανακοινώνει την ένταξη της Ελεονώρας Μελέτη στο δυναμικό του. Πολύπλευρη και ταλαντούχα παρουσιάστρια, δημοσιογράφος με ιδιαίτερη ματιά, άνθρωπος με ισχυρή άποψη και θέση στα πράγματα, η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει στη μικρή οθόνη για να κάνει αυτό που για εκείνη είναι... το κανονικό: την ανατροπή. Εκρηκτική, δυναμική, τολμηρή, η Ελεονώρα Μελέτη έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ALPHA», ανέφερε χαρακτηριστικά το δελτίο τύπου.


Δείτε το βίντεο: 


@nonoram #tbt #backstage @avongr #makeupartist #muartist #mymakeup #mywork #hairstyling #hairstylist #styling @nikolpanagiotou #hair & #makeup by me

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thanos Vogiatzis (@thanosvogiatzis) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης