Ο πρίγκιπας Γεώργιος ξεκίνησε μαθήματα ιππασίας με ένα μικρό πόνι

Ο πρίγκιπας Γεώργιος ξεκίνησε μαθήματα ιππασίας με ένα μικρό πόνι

Στο κάστρο του Ουίνδσορ με ένα πόνι Σέτλαντ ξεκίνησε να μαθαίνει ιππασία ο πρωτότοκος γιος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον - Ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του και της προγιαγιάς του, βασίλισσας Ελισάβετ

prince
Στα βήματα του πατέρα του, πρίγκιπα Ουίλιαμ, που ξεκίνησε μαθήματα ιππασίας με τον Σμόκι, ένα πόνι Σέτλαντ, σε ηλικία τεσσάρων ετών, βαδίζει και ο μικρός πρίγκιπας Γεώργιος, που τον Ιούλιο θα γίνει πέντε ετών. Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο, ο δισεγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ, που λατρεύει την ιππασία και παρά τα 92 της χρόνια συνεχίζει να επιδίδεται στο αγαπημένο της σπορ, ξεκίνησε πρόσφατα μαθήματα ιππασίας στο κάστρο του Ουίνδσορ.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ ζήτησαν από την εξαδέλφη τους Ζάρα Τίνταλ, κόρη της πριγκίπισσας Άννας και Ολυμπιονίκη στην ιππασία, να δανείσει στην οικογένεια ένα από τα δικά της μικρά πόνι για να αρχίσει τα μαθήματα ιππασίας ο τρίτος στην διαδοχή του θρόνου της Γηραιάς Αλβιόνας. Ο πρίγκιπας Γεώργιος ανέβηκε για πρώτη φορά σε πόνι το 2016, όταν όλη η οικογένεια είχε πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στον Καναδά.


Princess Charlotte and Prince George have some fun with balloons and animals


Αν και η ιππασία είναι το σπορ των γαλαζοαίματων στη Βρετανία, με την πριγκίπισσα Άννα, την μοναχοκόρη της βασίλισσας, να έχει κατακτήσει τρία ευρωπαϊκά μετάλλια στο άθλημα, η 37χρονη Ζάρα Τίνταλ είναι το μόνο μέλος της βασιλικής οικογένειας που κατέκτησε Ολυμπιακό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012. Η εγγονή της βασίλισσας, που είναι παντρεμένη με τον Βρετανό πρώην πρωταθλητή του ράγκμπι Μάικ Τίνταλ, κατέκτησε το Ασημένιο μετάλλιο στην ιππασία τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.

Εκτός από τον μικρό πρίγκιπα Γεώργιο, η Κέιτ Μίντλετον ανέφερε στην Βρετανίδα παραολυμπιονίκη της ιππασίας Νατάσα Μπέικερ πως και η μόλις τεσσάρων ετών πριγκίπισσα Σάρλοτ έχει πάθος με τα άλογα και δήλωσε πως θα ενθαρρύνει την κόρη της να ακολουθήσει τα βήματα της θείας της Ζάρα Τίνταλ.

Ο μικρός πρίγκιπας Γεώργιος έκλεψε τις εντυπώσεις το Σάββατο 19 Μαΐου στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, όπου ήταν ανάμεσα στα παρανυφάκια και για πρώτη φορά φόρεσε αντί για σορτς μακριά παντελόνια. Ο πρίγκιπας φορούσε την ίδια στρατιωτική στολή του Βρετανικού ιππικού (Blues and Royals) με τον γαμπρό, πρίγκιπα Χάρι και με τον κουμπάρο, πρίγκιπα Ουίλιαμ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης