O Τζορτζ Κλούνεϊ κερνούσε σφηνάκια τεκίλας στο πάρτι του γάμου του Χάρι και της Μέγκαν

O Τζορτζ Κλούνεϊ κερνούσε σφηνάκια τεκίλας στο πάρτι του γάμου του Χάρι και της Μέγκαν

Ο ηθοποιός ο οποίος είναι συνιδιοκτήτης της τεκίλας Casamigos δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει διαφήμιση κερνώντας τους πάντες σφηνάκια στο after-party του βασιλικού γάμου

amal_-george1
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η σύζυγός του Αμάλ Αλαμουντίν ήταν από τους σελέμπριτι καλεσμένους στο γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ. Μάλιστα το λαμπερό ζευγάρι έκλεψε την παράσταση με την ιδιαίτερα σικ του εμφάνιση. Η διάσημη δικηγόρος εμφανίστηκε με κίτρινο φόρεμα Stella McCartney με ασορτί καπέλο από τον Stephen Jones και χρυσές ψηλοτάκουνες γόβες, ενώ ο George Clooney έδειχνε κομψός μέσα στο γκρι κοστούμι του.

Αυτό όμως που προκάλεσε εντύπωση ήταν πώς ο γοητευτικός ηθοποιός ήταν πραγματικά η ψυχή του πάρτι που έκανε το ζευγάρι μετά το γάμο. Ο Κλούνεϊ που είναι και επιχειρηματίας είναι συνιδιοκτήτης της τεκίλας Casamigos, μαζί με τον Ράντε Γκέρμπερ, σύζυγο της Σίντι Κρόφορντ. Ο ηθοποιόςλοιπόν δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει διαφήμιση κερνώντας τους πάντες σφηνάκια τεκίλας!

amal_-george


«Ο Κλούνεϊ μπήκε πίσω από τη μπάρα και έφτιαξε κοκτέιλς για όλους. Ήταν πραγματικά η ψυχή του πάρτι», δήλωσε στο Harper's Bazaar ένας από τους καλεσμένους του γάμου.

Αυτό όμως δεν ήταν το μόνο που έκανε ο ηθοποιός στη βασιλική δεξίωση αφού σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν έχασε την ευκαιρία να χορέψει και με την Μέγκαν Μαρκλ αλλά και με την Κέιτ Μίντλετον!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης