Η Μέγκαν Μαρκλ όταν ήταν παιδί ήθελε να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ

Η Μέγκαν Μαρκλ όταν ήταν παιδί ήθελε να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ

Η σύζυγος του Χάρι είχε εκφράσει την επιθυμία της να διεκδικήσει την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών σε φιλικό της πρόσωπο

meghan_markle
H πρώην πρωταγωνίστρια της δραματικής σειράς Suits και νυν Δούκισσα του Σάσεξ θα μπορούσε άραγε μια μέρα να διεκδικήσει την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών; Το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο της χρονιάς, η Μέγκαν Μαρκλ σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το 2015 στον Πιερς Μόργκαν μεταξύ άλλων του είχε μιλήσει και για τις πολιτικές της φιλοδοξίες: «Σαν παιδί, θα ήθελα να γίνω ή πρόεδρος των ΗΠΑ ή παρουσιάστρια σαν και εσένα».

Την ίδια χρονιά η 36χρονη Μέγκαν μιλώντας από το βήμα των Ηνωμένων Εθνών είχε πει: «Είμαι περήφανη που είμαι γυναίκα και φεμινίστρια».

Δημοσίευμα της Daily Mail αποκαλύπτει δήλωση ατόμου από το στενό περιβάλλον της νέας Δούκισσας: «Είναι σαφές ότι η Μέγκαν κάποια μέρα θα ήθελε να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ».

Από την πλευρά του πηγές από το παλάτι του Κέσινγκτον λέει: «Η κουβέντα που περιγράφουν τα ΜΜΕ είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας».

Η 36χρονη Μέγκαν είναι πολίτης των ΗΠΑ, που αποτελεί βασικη προϋπόθεση για να κατέβει κάποιος υποψήφιος ενώ σε τρία χρόνια θα είναι και Βρετανή πολίτης. Η πρώην ηθοποιός θα έχει διπλή υπηκοότητα και αμερικανική και βρετανική.

Η Μέγκαν είναι ένα ιδιαίτερα δημοφιλές πρόσωπο μέσα από το φιλανθρωπικό της έργο αλλά και των γνωριμιών της όταν κινούνταν στο χώρο της σόου μπιζ ενώ στην ατζέντα των φίλων της φιγουράρουν το ζεύγος Ομπάμα, η Όπρα Γουίνφρεϊ και πολλοί άλλοι.

Ιστορικός που μίλησε στην Daily Mail για το θέμα είπε πώς θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο η Μέγκαν να θέσει υποψηφιότητα όσο είναι παντρεμένη με τον πρίγκιπα Χάρι.

Το αμερικανικό Σύνταγμα είναι ξεκάθαρο ότι κανένας τίτλος ευγενείας δεν μπορεί να αποδοθεί από τις ΗΠΑ και κανένα άτομο που κατέχει αξίωμα δεν μπορεί χωρίς τη συγκατάθεση του Κογκρέσσου να κάνει δεκτό οποιοδήποτε αξίωμα, δώρο ή τίτλο από βασιλιά, πρίγκιπα ή ξένο κράτος.


Κλείσιμο
meghan_president
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης