Μέγκαν & Χάρι: Αυτή είναι η μπομπονιέρα του γάμου τους

Μέγκαν & Χάρι: Αυτή είναι η μπομπονιέρα του γάμου τους

Οι τσάντες, περιείχαν ένα γιγάντιο νόμισμα σοκολάτας, ένα κουλουράκι, έναν μαγνήτη ψυγείου και ένα κουπόνι με 20% έκπτωση στο κατάστημα δώρων του κάστρου

meghan___harry
Ο γάμος της χρονιάς ολοκληρώθηκε και εκατομμύρια κόσμου παρακολούθησαν την τελετή για τον Πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου και πλέον αναμένεται να πορευτεί στη ζωή ευτυχισμένο και επίσημα.

Ανάμεσα σε άλλα αποκαλύφθηκαν και οι μπομπονιέρες που έδωσε στους καλεσμένους του το ζευγάρι. Ουσιαστικά πρόκειται για τσάντες, οι οποίες είχαν τα αρχικά των νεόνυμφων, καθώς και την ώρα και την ημερομηνία που τελέστηκε ο γάμος. Το εσωτερικό τους ήταν «εξοπλισμένο» με πολλά μικρά δώρα για τους καλεσμένους.

Οι τσάντες, λοιπόν, περιείχαν ένα γιγάντιο νόμισμα σοκολάτας, ένα κουλουράκι, έναν μαγνήτη ψυγείου και ένα κουπόνι με 20% έκπτωση στο κατάστημα δώρων του κάστρου!

Κι επειδή το ζευγάρι φαίνεται να είχε προβλέψει για τα πάντα, η τσάντα είχε εκτός των παραπάνω κι ένα μπουκάλι νερό από το κάστρο Windsor καθώς το πρόγραμμα του γάμου.

Την τσάντα αυτή έλαβαν και τα 2.640 συνολικά άτομα που καλέστηκαν από το ζεύγος, δίνοντάς τους έτσι την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον γάμο μέσα στο κάστρο.

Δείτε φωτογραφίες

Κλείσιμο




A sea of goody bags await the lucky few at Windsor Castle. #WINDSOR #royalwedding

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mark Cuthbert 📸 (@markacuthbert) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης