Καταμαράν, κοκτέιλ και σουβλάκια στο Survivor

Καταμαράν, κοκτέιλ και σουβλάκια στο Survivor

Οι Μαχητές κέρδισαν το έπαθλο άνεσης, βόλτα με Καταμαράν, γεύμα και κοκτέιλ και οι Διάσημοι νίκησαν στον δεύτερο αγώνα με καλαμάκια και πίτες ως έπαθλο

saltafrierou-new-sim
Οσο οι άλλοι θρηνούν την αποχώρηση του Στέλιου, η Δαλάκα θρηνεί την ένωση. Θεωρεί ότι είναι λάθος να είναι όλοι μαζί και ότι επηρεάζονται αρνητικά. Τονίζει επίσης ότι έχουν γίνει λιγότερο ανταγωνιστικοί μετά την ένωση…

Ο Σώζων κάνει το γνωστό «κουκουρούκου». Απλά οι άλλοι δε μασάνε πλέον. Στην πορεία αρχίζει να κάνει μασάζ και να το απολαμβάνει. Φρόντισε τον ώμο του Ηλία και έφαγε κατσάδα από την Δαλάκα. Ότι σπαταλά ενέργεια με το μασάζ και δεν θα είναι καλός στα αγωνίσματα. Μη χειρότερα… Άλλο πάλι και τούτο.
Σήμερα επειδή δεν έχει ιδιαίτερο ξεκατίνιασμα στην παραλία το αγώνισμα θα ξεκινήσει νωρίτερα.

Survivor | Η χείρα βοηθείας του Σώζοντος | 07/05/2018


Κλείσιμο
Ωρα για αγώνα με έπαθλο τις κρεβατάρες

Η Ντάρια και ο Τσίλης απουσιάζουν καθώς βρίσκονται στην Ελλάδα και συναντούν τις οικογένειές τους. Ο Τανιμανίδαρος επιστρέφει μετά από ένα επεισόδιο απουσίας και ρωτά ξανά τους παίκτες για την αποχώρηση του «πάτερ φαμίλια»… (Ναταλία, εντάξει τα λατινικά μας; ) Η κόντρα του Χάρου με την Εύη συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και ήρθε η ώρα του Τανιμανίδαρου να τον τρολάρει, θυμίζοντας του το ‘αίσθημα» που είχε γεννηθεί και «εξατμίστηκε». Το έπαθλο εκτός από κρεβάτια και μαξιλάρια είναι και μία μαγευτική βόλτα με καταμαράν και γεύμα στην μαρίνα. Επιπλέον πάνω στο καταμαράν θα έχει κοκτέιλ και μουσική. Τηλεθεατάρες, κλείστε τις τηλεοράσεις, πάμε Δομινικανή δημοκρατία, καλύτερα θα περάσουμε.

Survivor | Η απουσία του Στέλιου είναι αισθητή | 07/05/2018


Ο Τσεπάνης σχολιάζει το έπαθλο και υπόσχεται χορό. Εμείς σκεφτόμαστε τον αδελφό του που πήγε νωρίτερα στην Ντορέττα και νομίζαμε ότι επρόκειτο για κλωνοποίηση. Αλλά Κωστάρας είναι μόνο ένας. Ολοι ανυπομονούν για τα κοκτέιλ.

Όλα είναι έτοιμα για να αρχίσει το αγώνισμα, ακόμη και η τανιμανίδεια «αφετερία». Εντωμεταξύ η εικόνα του Survivor θυμίζει National Geographic σε σχέση με το πολιτισμικό σοκ που πάθαμε στο ζάπινγκ όταν πέσαμε πάνω στο Game of love του ΑΝΤ1… Θα μιλήσουμε και γι' αυτό αλλά όχι εδώ.

Survivor | Εύη-Σώζων: μια ιστορία χωρίς τέλος | 07/05/2018


Το αγώνισμα ξεκινά με Τσεπάνη και Σώζοντα. Οι Διάσημοι θα προηγηθούν με τον Χάρο και θα κάνουν το 1 – 0. Εύη και Μελίνα. Η Μελίνα θα νικήσει στις βολές και θα ισοφαρίσει για τους Μαχητές σε 1 -1.

Επόμενοι παίκτες ο Νάσος και ο Ηλίας. Ο Ηλίας θα είναι πιο εύστοχος και θα κάνει το 2 -1 για τους Μαχητές. Ακολουθεί η Δαλάκα με τη Ροδάνθη. Εύκολα η Δαλάκα θα πάρει τον πόντο και θα κάνει το 2 -2. 

Μουρούτσος και Αγόρου ακολουθούν και ο Νικόλας θα νικήσει και θα δώσει το προβάδισμα στους Μαχητές κάνοντας το 3 -2. Σώζων και Πάνος μονομαχούν. Η διαφορά για τους Μαχητές μεγαλώνει μετά τις εύστοχες βολές του Πάνου και θα κάνει το 4 -2. Τσεπάνης εναντίον Νάσου. Με καλύτερο στυλ στις βολές ο Κωστάρας θα νικήσει τον Ψηλό ξανθό Διάσημο και θα αυξήσει την διαφορά για τους Μαχητές σε 5 -2.

Δαλάκα και Βιργινία. Ο αγώνας θα κριθεί κυριολεκτικά στον πόντο και η Δαλάκα θα μειώσει για τους Διάσημους σε 5-3. Μουρούτσος και Ηλίας ακολουθούν και ο Ηλίας θα επιβεβαιώσει την καλή του επίδοση αλλά και την εξαιρετική φόρμα στην οποία βρίσκονται οι Μαχητές το τελευταίο διάστημα με αποτέλεσμα να έχουν προβάδισμα. 6 – 3 το σκορ.

Οι Διάσημοι πλέον εμφανίζονται αδύναμοι και αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά. Ο εμφύλιος με τον Σώζοντα αρχίζει να τους κοστίζει ακριβά. Εύη και Ροδάνθη στον στίβο μάχης. Η Ροδάνθη δύσκολα κερδίζει σε αντίθεση με την Εύη. Κανόνας που επιβεβαιώνεται για μία ακόμη φορά. Οι Διάσημοι με την επικράτηση της Σαλταφερίδου μειώνουν σε 6 – 4.

Πάνος και Σώζων είναι οι επόμενοι παίκτες. Ο Πάνο με μεγάλη ευκολία, στον στόχο κυρίως θα κάνει το 7 – 4 και θα ανοίξει την ψαλίδα για την ομάδα των Μαχητών.
Δαλάκα και Μελίνα και πλέον το σκορ δείχνει πολλά. 8 – 4 μπροστά οι Μαχητές με τους Διάσημους να μην μπορούν να ανακάμψουν εύκολα.

Ο Ηλίας θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Νάσο. Και οι δύο παίκτες είναι πολύ άστοχοι στη δεύτερη βολή τους, όμως τελικά ο Ηλίας θα ευστοχήσει πιο γρήγορα και θα κάνει το 9 – 4 για τους Μαχητές οι οποίοι βρίσκονται μία ανάσα πριν από το έπαθλο.

Ο Σώζων υποστηρίζει ότι μπορούν να το γυρίσουν το ματς οι Διάσημοι. Σωστά. Οσο ο Ερντογάν μπορεί να γίνει φιλέλληνας. Ξαφνικά θα πιάσει μπόρα και θα θυμίσει τα δικά μας τα καλά εδώ στην Ελλάδα που κάθε λίγο και λιγάκι ανοίγουν οι ουρανοί. Όμως η Βιργινία και η Εύη θα αγωνιστούν κανονικά παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Η Εύη θα νικήσει στις βολές και θα μειώσει σε 9 – 5 για τους Διάσημους.

Η βροχή πέφτει καταρρακτωδώς αλλά εδώ δεν είναι Λεωφόρος για να διακοπεί το ματς. Ετσι ο Νικόλας Αγόρου αντιμετωπίζει τον Μουρούτσο. Η Δαλάκα έχει ξελαρυγγιαστεί από την εξέδρα. Τελικά ο Μιχάλης θα είναι ο νικητής και οι Διάσημοι μειώνουν κι άλλο κάνοντας το σκορ 9 – 6.

Σώζων εναντίον Ηλία στο επόμενο. Με απίστευτη ευστοχία ο Ηλίας θα «καθαρίσει» το ματς και θα κάνει το 10 – 6. Οι Μαχητές θα είναι νικητές του αγώνα και θα πάρουν το πολύ μεγάλο έπαθλο. Γι αυτό και θα το πανηγυρίσουν έξαλλα.

Survivor | Σώζων Παλαίστρος-Χάρος vs Ηλίας | 07/05/2018


Οι δύο ομάδες θα επιστρέψουν στην παραλία και η Δαλάκα αρχίζει την γκρίνια γιατί πέτυχε πέντε φορές δοκάρι. Θαρρείς κι έχασε την Ευρωλίγκα.  Ο Σώζων κατηγορεί τους Μαχητές για τον τρόπο τους να αγωνίζονται. Με το γνωστό στυλ του θα τους χρεώσει φωνές και αλαλαγμούς. Το ότι χάνει τον στόχο είναι επειδή φωνάζει ο Αγόρου όχι επειδή δεν μπορεί να περάσει ούτε κλωστή από βελόνα. Η Δαλάκα θα τον συνεφέρει και θα του πει ότι ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του.

Ο Σώζων απτόητος συνεχίζει να κατηγορεί Αγόρου και Χάρη. Η Δαλάκα στην κάμερα θα πει πως καθόλου δεν φταίνε οι φωνές για την χασούρα. Ο Μουρούτσος θα πει πως οι φωνές είναι κομμάτι του ριάλιτι και ότι δεν λειτουργούν ως αντιπερισπασμός αλλά ως κάτι φυσιολογικό και ως αναπόσπαστο κομμάτι των αγωνισμάτων.
Η Μελίνα σχολιάζει το γεγονός ότι η Δαλάκα επιλέγει την Ροδάνθη συνέχεια. Θα το ερμηνεύσει με δύο τρόπους. Είτε γιατί θέλει να σπάσει τον τσαμπουκά της Ροδάνθης είτε γιατί θέλει να βγει εύκολα MVP στους Διάσημους. Θα σχολιάσει και την εικόνα της Ροδάνθης η οποία μετά από συνεχόμενες ήττες δείχνει στεναχωρημένη. Όπως θα ομολογήσει και η ίδια νιώθει πλέον καταβεβλημένη και αυτό οφείλεται και στο περιστατικό με τις καρύδες. Ολο αυτό της προκάλεσε αρνητικό συναίσθημα, το οποίο και η ίδια εξομολογείται.

Survivor | Μελίνα: Η Κατερίνα επιλέγει συνέχεια την Ροδάνθη | 07/05/2018


Στη συνέχεια οι Μαχητές θα απολαύσουν το έπαθλό τους. Θα επισκεφτούν πολυτελές θέρετρο και θα καθίσουν σε ένα μεγάλο τραπέζι με πλούσιο γεύμα. Και αφού θα φάνε και θα πιούνε, ω! Σπάει η καρέκλα της Ροδάνθης, τηλεθεατάρες. Σου λέει, φτάνει πια, σήκω πάνω! Μέχρι και η καρέκλα θα κάνει μπούλινγκ στην Ροδάνθη.
Οι Μαχητές θα συνεχίσουν χορεύοντας στο καταμαράν και πίνοντας κοκτέιλ. Ο Κωστάρας έχει αριστερά τη Ροδάνθη και δεξιά τη Βιργινία. Αυτά είναι! Χάρης και Ροδάνθη είναι οι χορευταράδες οι οποίοι θα του δώσουν και θα καταλάβει.

Survivor | Χορός με θέα θάλασσα για τους Μαχητές | 07/05/2018


Ανάκριση από το Νάσο σε ρόλο εισαγγελέα

Ο Νάσος θα κάνει κάποιες ερωτήσεις στον Σώζοντα όσο κάνουν δουλειές στην παραλία και θα προσπαθήσει να ανιχνεύσει την αλήθεια για την συμπεριφορά του. Θα πει στην κάμερα ότι θέλει πάντα να μιλά μπροστά και όχι πίσω από την πλάτη των άλλων αλλά εμείς προτιμάμε αυθεντικό λαϊκό δικαστήριο και όχι ιμιτασιόν, μάι ντίαρ Νάσος. Αμα θέλουμε δίκη βάζουμε Κούρκουλο στο «Ορατότης μηδέν» και όχι Survivor.

Survivor | Οι συμβουλές του Νάσου & ο παίκτης που πιέζεται ψυχολογικά | 07/05/2018


Ακολουθεί αγώνισμα με έπαθλο μερίδα σουβλάκι σε μερίδα. Αγωνίζονται μόνο ένα αγόρι κι ένα κορίτσι από κάθε ομάδα. Οι Διάσημοι με Σώζοντα και Εύη θα σαρώσουν απέναντι στους Τσεπάνη και Μελίνα των Μαχητών.

Με ένα θριαμβευτικό 5 – 0 κερδίζουν και επιστρέφουν στις νίκες και στο φαγητό. Καιρός ήταν.

Εσείς, τηλεθεατάρες, όπως είπαμε. Βουρ στα σχόλια. Αναμένουμε…
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης