Survivor: Με νίκη και μελιτζάνες παπουτσάκια γιόρτασαν την ένωση οι Διάσημοι

Survivor: Με νίκη και μελιτζάνες παπουτσάκια γιόρτασαν την ένωση οι Διάσημοι

«Αχόρταγοι», κέρδισαν εις διπλούν και απόλαυσαν και cheesecake σοκολάτα - Πεινασμένοι και εκνευρισμένοι οι Μαχητές

dalaka-melina-surv
Η πολυσυζητημένη μετακόμιση των Μαχητών θα γίνει. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι ανάμεικτες καθώς η καλύβα τους φαίνεται πιο μικρή και σίγουρα η παραλία λιγότερο όμορφη από την προηγούμενη. Ωστόσο υπάρχει χαρά και στα δύο στρατόπεδα καθώς θα συνυπάρχουν πλέον και η μοναξιά θα είναι λιγότερη. Το πρώτο πράγμα που πρόσεξε η αγαπημένη μου πλέον Ροδάνθη είναι το γεγονός πως στη συγκεκριμένη παραλία θα έχουν πολύ περισσότερες δουλειές να κάνουν. Τώρα τι να σχολιάσεις… Όμως ποντάρει στη βοήθεια των γειτόνων. Όχι, που θα κάτσει να σκάσει.

Survivor | Οι Μαχητές ανακαλύπτουν την καινούργια τους παραλία | 26/04/2018


Ολοι δείχνουν χαρούμενοι καθώς σχηματίστηκε πλέον μια μεγάλη παρέα στην παραλία και ο χρόνος θα περνάει πιο εύκολα. Θετική διάθεση και καλό κλίμα κυριαρχούν παντού. Μέχρι πότε να δούμε βέβαια.

Σκάει κι ένα «Faith» του αξεπέραστου George Michael ο τεράστιος dj και μας βάζει κι εμάς στο καλό κλίμα. Λίγο ακόμη και θα αρχίσουμε τους χορούς.
Ένα αυτοσχέδιο επιτραπέζιο με κοχύλια και κομμάτια καρύδας ετοιμάζεται για να γεμίσει τον ελεύθερο χρόνο Μαχητών και Διασήμων. Ολοι μαζί στην καλύβα των Διασήμων προσπαθούν να γνωριστούν λίγο καλύτερα και να διασκεδάσουν όσο τουλάχιστον δεν πρέπει να αγωνιστούν για τα έπαθλα.
Ακολουθεί Justin Timberlake και έχουμε ήδη σηκωθεί από τον καναπέ και χορεύουμε.

Κλείσιμο
Survivor | Οι Διάσημοι καλωσορίζουν τους Μαχητές με δώρα | 26/04/2018


Εντωμεταξύ η ώρα του αγωνίσματος έφτασε και οι παίκτες ετοιμάζονται για να μεταφερθούν στον στίβο μάχης για να διεκδικήσουν το αποψινό έπαθλο.

Τρεχάτε ποδαράκια μου, να φάμε «παπουτσάκια»

Με έπαθλο ένα από τα κορυφαία ελληνικά φαγητά, τα παπουτσάκια, οι παίκτες συναντούν τον Σάκη Τανιμανίδη. Στο άκουσμα του επάθλου πανηγυρίζουν. Λογικό. Εδώ κι εμάς αν μας λέγανε να μας ταΐσουν τέτοιο φαγητό θα κάναμε Survivor στο μπαλκόνι. Ο αγώνας ξεκινά!

Μιχάλης και Πάνος είναι οι πρώτοι. Νικητής θα αναδειχθεί ο Μιχάλης και οι Διάσημοι θα προηγηθούν με σκορ 1 – 0. Ο Νάσος επιστρέφει αγωνιστικά και θα αντιμετωπίσει τον Νικόλα Αγόρου. Ο Νάσος θα πάει τη νίκη και θα κάνει το 2 -0. Εύη και Ροδάνθη. Η Σαλταφερίδου θα κάνει το 3 – 0 για τους Διάσημους.

Σταθερό δίδυμο στον αγωνιστικό χώρο ο Χάρης με τον Χάρο. Οι Μαχητές θα μειώσουν σε 3 – 1 καθώς ο Χάρης είναι πιο εύστοχος. Ακολουθεί η Δαλάκα με τη Μελίνα. Η Δαλάκα συνεχίζει την ξέφρενη πορεία και θα κάνει για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο αγώνισμα το 2 στις 2 και το σκορ θα γίνει 4 -1. Συμβουλές στον πάγκο, ποιος δίνει; Ο Σώζων ο οποίος είναι ο μόνος Διάσημος που έχει χάσει μέχρι στιγμής.

Τσίλης και Ηλίας με τον Τσίλη να κάνει αρκετά λάθη και να χάνει τα μπαλάκια στη διαδρομή. Ο Ηλίας θα σκοράρει πιο γρήγορα και θα μειώσει σε 4 – 2 για τους Μαχητές.

Σώζων εναντίον Πάνου με τον Σώζοντα να κάνει μοιραίο λάθος καθώς θα του πέσει το μπαλάκι αλλά δεν θα το καταλάβει και θα καθυστερήσει σημαντικά. Ο Πάνος θα μειώσει σε 4 – 3 το σκορ για την ομάδα των Μαχητών, εκμεταλλευόμενος το λάθος του αντιπάλου του.

Ακολουθούν Μιχάλης και Χάρης και οι Μαχητές θα καταφέρουν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, κάνοντας πλέον το σκορ 4 – 4. Όλα από την αρχή λοιπόν με στόχο τις μελιτζάνες παπουτσάκια.

Δαλάκα και Βιργινία είναι οι επόμενες αντίπαλες. Και πάλι η Κατερίνα, βέβαια αυτή τη φορά με διαφορά δευτερολέπτων θα πάρει τον πόντο και θα δώσει προβάδισμα στους Διάσημους με 5 – 4.

Τσίλης και Αγόρου θα βρεθούν αντιμέτωποι. Ο Τσίλης θα είναι πιο εύστοχος και θα κάνει το 6 – 4 για την ομάδα των Διασήμων. Επόμενες παίκτριες, Εύη και Ντάρια. Η Εύη δεν μπορεί να συγκρατήσει εύκολα τα μπαλάκια τα οποία θα της πέσουν αρκετές φορές. Στον στόχο η Ντάρια θα είναι καλύτερη και θα μειώσει σε 6 – 5 για τους Μαχητές.

Νάσος και Ηλίας στο επόμενο. Ο Ψηλός Παπασίλβερ θα είναι πιο εύστοχος κι έτσι το σκορ θα γίνει 7 – 5. Αγόρου και Σώζων θα βρεθούν αντίπαλοι με τον Νικόλα ο οποίος έκανε τον σταυρό του αλλά δεν τον βοήθησε και πολύ καθώς ο Σώζων θα είναι πολύ εύστοχος για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο αγώνισμα και θα κάνει το 8 – 5.

Survivor | Ο εκνευρισμός του Νικόλα | 26/04/2018


Μιχάλης και Χάρης. Τη νίκη θα την πάρει ο Χάρης ο οποίος θα μειώσει σε 8 – 6 για τους Μαχητές. Εύη και Μελίνα. Η Εύη στην διαδρομή συναντά προβλήματα. Η Μελίνα θα προηγηθεί και θα σκοράρει εύκολα μειώνοντας σε 8 -7 το σκορ.

Νάσος εναντίον Ηλία. Το σκορ θα γίνει 8 – 8, καθώς ο Ηλίας θα κερδίσει, και πάλι οι δύο ομάδες βρίσκονται ισόπαλες στο σκορ. Δαλάκα και Ντάρια στην επανεκκίνηση του αγώνα. Το σκορ θα γίνει 9-8 καθώς η Δαλάκα δε πιάνεται.

Survivor | Κατερίνα Δαλάκα vs Ντάρια | 26/04/2018


Ο αγώνας θα λήξει όταν ο Τσίλης θα νικήσει τον Πάνο στην τελευταία μονομαχία και με 10 -8 οι Διάσημοι θα κερδίσουν τον αγώνα και φυσικά και το έπαθλο φαγητού.

Θα πάνε όλοι μαζί σε ένα υπέροχο τραπέζι στο οποίο θα σερβιριστούν οι μελιτζάνες παπουτσάκια.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει το παιχνίδι «Πες το αλλιώς», το οποίο πλέον έχει αρχίσει να καταντά λίγο βαρετό. Εξαιρείται το δίδυμο Τσεπάνης – Αγόρου το οποίο στις περιγραφές είναι εκτός από απολαυστικό και απερίγραπτο.

Φυσικά και η Ροδάνθη η οποία εμ και δεν ξέρει να περιγράψει, εμ και της φταίνε όσοι δεν καταλαβαίνουν τα κινέζικα που τους λέει.

Survivor | Πες το αλλιώς - Ηλίας - Ροδάνθη | 26/04/2018


Πάντως λίγο ακόμη να συνεχιστεί το συγκεκριμένο παιχνίδι, τηλεθεατάρες και στο τέλος το δίδυμο Σαλταφερίδου – Δαλάκα θα αποκαλύψουν ότι αφού βούτηξαν ότι είχε και δεν είχε το δωμάτιο του ξενοδοχείου, απήγαγαν και τον ξενοδόχο!

Δεν παίζονται τούτες. Από πού τις έφεραν και ότι βλέπουν θέλουν να το πάρουν; Ο Τανιμανίδαρος κάθε φορά τρέμει με το τι μπορεί να αποκαλυφθεί στην πορεία. Τις βλέπω να συνεχίζoυν το Survivor και να αρχίσουν να διακοσμούν την καλύβα με κάδρα από το ξενοδοχείο!

Survivor | Πες το αλλιώς - Κατερίνα - Εύη | 26/04/2018


Νικητές και σε αυτό το αγώνισμα είναι και πάλι οι Διάσημοι, οι οποίοι αφού έφαγαν τη μελιτζάνα τώρα θα απολαύσουν επιδόρπιο και συγκεκριμένα τσιζκέικ σοκολάτα και μάλιστα από δύο κομμάτια έκαστος. Ετσι όπως πάνε οι Διάσημοι θα επιστρέψουν με παραπανίσια κιλά από τον Αγιο Δομίνικο. Αλίμονο σ’ εμάς που ξενυχτάμε τηλεθεατάρες για να παρακολουθούμε τα καμώματα τους. Τώρα όμως έχουμε μίνι διακοπές ως την επόμενη Κυριακή. Να προσέχουμε για να έχουμε, σύντροφοι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης