Έτσι διώχνει την κυτταρίτιδα η Μιράντα Κερ

Miranda_Kerr

Βουρτσίζει το σώμα της καθημερινά από πάνω μέχρι κάτω με μία στεγνή βούρτσα με φυσική τρίχα, κάνοντας μασάζ σε όλη την περιοχή

H Μιράντα Κερ είναι ένα από τα πιο όμορφα και καλοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου. Το πανέμορφο μοντέλο από την Αυστραλία και πρώην αγγελάκι της Victoria's Secret πολλές φορές μοιράζεται τα μυστικά της ομορφιάς της οι οποίες κατά βάση είναι απλές και φυσικές.

Η Μιράντα με το κορμί λαμπάδα αποκάλυψε τον απλό και οικονομικό τρόπο με τον οποίο διώχνει την όψη πορτοκαλιού στο σώμα της.

Η Μιράντα βουρτσίζει το σώμα της καθημερινά από πάνω μέχρι κάτω με μία στεγνή βούρτσα με φυσική τρίχα, κάνοντας μασάζ σε όλη την περιοχή. Ξεκινά από τους αστραγάλους και καταλήγει στο λαιμό, προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και να ενισχύσει την κυκλοφορία του αίματος, καθώς η σωστή αιμάτωση εμποδίζει το σχηματισμό της κυτταρίτιδας.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Μνήμων (Homo Scatopsihus)

Εγώ θα ήθελα να μας δείξει πως την έριξε στο κρεβάτι ο 40χρονος κοντόχοντρος βαθύπλουτος Μαλαισιανός, σύμφωνα με την Αμερικανική Εφορία, η οποία βρήκε στην τραπεζική της θυρίδα κοσμήματα αξίας 1,5 εκατομμυρίων απ' αυτόν (ή μήπως απάντησα μόνος μου στην ερώτηση?)

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

blanchett_main01

Μία ηλικιωμένη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο - Ήταν η πρεμιέρα της παράστασης «When We Have Sufficiently Tortured Each Other» - Το Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου αναγκάστηκε να εκδώσει ειδική ανακοίνωση ακαταλληλότητας

melisses

Το κορυφαίο συγκρότημα, από την Κυριακή 27 Ιανουαρίου και για λίγες Κυριακές, θα εμφανίζεται στο Barbarella Live Party