Ετοιμάζονται για τη γέννα της Κέιτ Μίντλετον - «Απαγορευμένη ζώνη» το μαιευτήριο!

Ετοιμάζονται για τη γέννα της Κέιτ Μίντλετον - «Απαγορευμένη ζώνη» το μαιευτήριο!

Το πάρκινγκ απαγορεύεται έξω από το κτίριο του νοσοκομείου, ενώ ο δρόμος έξω από την πτέρυγα που θα γεννήσει η Κέιτ Μίντλεντον είναι κλειστός για τους πολίτες

aadefdfef07376f00f84bf5a9311f
Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για τον ερχομό του τρίτου πριγκιπικού μωρού, του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, που αναμένεται μέχρι τις 30 Απριλίου.

Όπως αποκαλύφθηκε ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ δεν ήθελαν να γνωρίζουν μέχρι τώρα το φύλο του μωρού, παρά μόνον κατά τη γέννησή του, όπως έγινε και με τις προηγούμενες εγκυμοσύνες της Κέιτ.

Εν αναμονή λοιπόν του νέου πρίγκιπα ή πριγκιπισσας το μαιευτήριο Lindo Wing του νοσοκομείου St. Mary’s έχουν ήδη αρχίσει οι προετοιμασίες. Το πάρκινγκ απαγορεύεται έξω από το κτίριο του νοσοκομείου, ενώ ο δρόμος έξω από την πτέρυγα που θα γεννήσει η Κέιτ Μίντλεντον είναι κλειστός για τους πολίτες.



Οι αρχές ενημερώνουν πως ο αποκλεισμός του δρόμου θα διαρκέσει από τις 9 μέχρι τις 30 Απριλίου, δηλαδή το διάστημα που αναμένεται να γεννήσει η δούκισσα του Κέμπριτζ. 

Στο πλευρό της θα βρίσκεται μία ομάδα αποτελούμενη από 20 και πλέον εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, ενώ οι μαιευτήρες Guy Thorpe-Beeston και Alan Farthing θα είναι οι δύο γιατροί που θα βοηθήσουν στη γέννα την Κέιτ, όπως και στα δύο προηγούμενα παιδιά της.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης