Survivor 2: Αήττητο το δίδυμο Χατζίδου - Σπυροπούλου, αποχαιρέτησε η Χαλικιά

Survivor 2: Αήττητο το δίδυμο Χατζίδου - Σπυροπούλου, αποχαιρέτησε η Χαλικιά

Ντίνα και Νίτσα ετοιμάζουν την εκδίκησή τους, ενώ οι Μαχητές στοχοποιούν αργά και σταθερά την Ροδάνθη

Survivor 2: Αήττητο το δίδυμο Χατζίδου - Σπυροπούλου, αποχαιρέτησε η Χαλικιά
Αρχισαν τα όργανα, σήκω από τη θέση σου αγαπημένε μου τηλεθεατή. Γιατί όπου υπάρχει θηλυκό υπάρχει και τυφώνας, όπου υπάρχουν πολλές γυναίκες θα γίνεται γλέντι και όχι απαραίτητα μόνο με χορούς.

Μετά από ένα επεισόδιο όπως το χθεσινοβραδινό, η υπογράφουσα στέλνει θερμούς χαιρετισμούς στην «κομπανία Ατζούν» που ξέρει να διαλέγει γυναίκες. Γυναίκες που όχι μόνο μπορούν να μετατρέψουν το τροπικό νησί σε τόπο εξορίας αλλά και να εξοντώσουν ό,τι στέκεται απέναντι στις προσδοκίες για αναστάτωση. Κάπως έτσι τραγούδησαν και στην δίμετρη αλλά άχρωμη, άοσμη και άγευστη Χαλικιά «Πάμε για ύπνο Κατερίνα» και την έστειλαν με συνοπτικές διαδικασίες για εξομολόγηση στην εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου.



Κλείσιμο




Μόνο που δεν υπολόγισαν κάτι: το δίδυμο Ντίνα και Νίτσα. Αυτό που στη συνέχεια θα σαρώσει στο πέρασμα του όλες όσες το έβγαλαν στον τάκο. Και όχι με νύχια και με δόντια αλλά με χαμόγελο και ανεξάντλητη «Γλυκά γλύκα, γλυκιά μου». Με τίτλο «Δώσε πόνο» χθες γράφτηκε η αρχή του έπους επιβίωσης που σε λίγες ημέρες θα κάνει τα ΑΝΝΕ, τα Τατουάζ και τα κατσαρολικά αντίπαλα στρατόπεδα να θυμίζουν έρημη γη.

Νομιμοποιήθηκε το παράδοξο και το παράξενο όπως το χαρακτήρισαν οι αντίπαλοι Μαχητές: να βγει υποψήφια η Χαλικιά. Και το τηλεοπτικό κοινό στη συνέχεια νομιμοποίησε το απροσδόκητο. Κράτησε μέσα την Σπυροπούλου και την Χατζίδου και μάλιστα με διαφορά και με σθένος, όπως πληροφορούμαι. 

Αυτό που δεν κατάλαβαν οι Μαχητές είναι ότι το πρόβλημα δεν το έχει η Χαλικιά η οποία έφυγε με συνοπτικές διαδικασίες, αλλά η ομάδα τους που εμφανίζει ρήγματα μεγαλύτερα κι από αυτό της Ανατολίας. Κι έτσι μετά τον Ηλία ήταν η σειρά της Ροδάνθης, της μικρής αυτής πεταλουδίτσας με το πληγωμένο πατουσάκι, να μπει στον στόχο και να φάει τα πρώτα προειδοποιητικά βελάκια. Γιατί να χτυπήσει και να μην παίξει, γιατί να μην βοηθήσει την ομάδα, γιατί να είναι τόσο αδύναμη, γιατί… 



Η ίδια φυσικά έχει καταλάβει το έργο από νωρίς. Εχει συνειδητοποιήσει από την πρώτη στιγμή, οπότε και το ομολόγησε στην κάμερα, -«Δεν είμαστε δεμένοι, δεν συζητάμε προβλήματα, δεν είμαστε ομάδα»- λίγα δευτερόλεπτα πριν φάει το μπούλινγκ. Το συμπέρασμα είναι πως η ομάδα μόνο ομάδα δεν είναι. Είναι αυτό το συνονθύλευμα άσημων που προσδοκούν να γίνουν διάσημοι. Και που για να το πετύχουν θα σαρώσουν όποιον σταθεί εμπόδιο στο πέρασμα τους. Ηδη Ηλίας και Ροδάνθη ποζάρουν στην αφίσα της στοχοποίησης…



Χάθηκε κι ο μουσακάς με το εξευτελιστικό 10 – 1 (Αγόρου, ποιοι είσαστε είπαμε;) και ήλθε η στέρηση πρωτεΐνης να αγριέψει λίγο τα πράγματα.





Στο αντίπαλο στρατόπεδο, αυτό των Διασήμων, η Σπυροπούλου συνεχίζει να είναι η καλή νεράιδα του παραμυθιού της Δομινικανής Δημοκρατίας. Μετά και την ψήφο εμπιστοσύνης του κοινού θα δούμε πολλά τις επόμενες ημέρες. Ηδη ακούσαμε ατάκες που θυμίζουν λίγο Ιονέσκο «Εχω μάθει να λειτουργώ ομαδικά και όχι ατομικά» και τα στούντιο στην Κάντζα άρχισαν να γκρεμίζονται σαν αυτό του Sunday Live το βράδυ της περασμένης Κυριακής, αλλά θα το καταπιούμε, γιατί εμείς το φανατικό κοινό της ξέρουμε πολύ καλά ότι σε λίγες ημέρες θα τους φάει ένας έναν όπως τους τραγανούς κόκκους καλαμποκιού…

Η Ελενάρα Χατζίδου δικαίωσε τον όρο που θέλει τα λαϊκά κορίτσια να είναι και τα καλύτερα. Με ψυχή και απίστευτο χιούμορ εξομολογήθηκε στην κάμερα και στο 1,5 εκατομμύριο τηλεθεατές πως «αν μείνω λίγο ακόμη στο παιχνίδι δεν θα πιάνομαι». Κοίταξε με οίκτο τη γυναίκα που την έστειλε στο απόσπασμα, την Κατερίνα Δαλάκα λέγοντας «νομίζω ότι με πρότεινε για να γίνω καλύτερη». Ο Στρατηγός Δαλάκα, όπως την αποκαλεί το twitter, λύγισε ελαφρώς: «Είναι απίστευτη» είπε, «έχει βελτιωθεί περισσότερο από 80% και πιστεύω ότι θα τα πάει καλύτερα. Αλλά έπρεπε να την προτείνω γιατί έχει να δώσει ακόμη περισσότερα».

Στο αγώνισμα παρακολουθήσαμε την πανωλεθρία των Μαχητών σε σκηνοθεσία και μοντάζ του κινηματογραφιστή – ράστα Νίκου. Ο Δρυμωνάκος, τον οποίο, κορίτσια, σας προτείνω να δείτε λίγο πιο προσεκτικά, κέρδισε εύκολα τον Χάρη και ακολούθησαν οι νίκες της Φαρμάκη,  του Μουρούτσου, διπλή της Ελενάρας της Χατζίδου η οποία όταν βγει θα «πνιγεί» στο γαρύφαλλο και δικαίως, του Νάσου – γίγαντα. Μόνο η Ντάρια το ουκρανικό πολυβόλο των Μαχητών πέτυχε ένα πόντο αποδεικνύοντας πως είναι πολύ δυνατή και θα πρέπει να την υπολογίσει και η ομάδα της και οι αντίπαλοι. Και ποια κέρδισε; Την Ξένια, τη γυναίκα που ψήφισε την δίμετρη Χαλικιά και ουσιαστικά την έβγαλε από το παιχνίδι αφού την έβαλε απέναντι από τα θηρία. 










Ο μουσακάς σχεδόν μπήκε στο πιάτο στη συνέχεια όταν ο Τσίλης και η Δαλάκα καθάρισαν γρήγορα τους Μαχητές που προσπάθησαν να αντισταθούν. Δρυμωνάκος στην επανάληψη και ο Τσίλης το τελικό 10 – 1 με το οποίο Φράουλες, μοντέλα, χορεύτριες, γυμνάστριες και παλαιστές ταπεινώθηκαν με τρόπο πρωτοφανή.

Μέχρι την Κυριακή οπότε και θα παρακολουθήσουμε περιπέτειες τριών ημερών σίγουρα όλα θα έχουν αλλάξει. Λογικά, Ζέτα Μακρυπούλια και Νίκος Μουτσινάς αν θέλουν να κάνουν τηλεθέαση ο μόνος τρόπος θα είναι ή να συνδεθούν με την Δομινικανή Δημοκρατία ή να ζητήσουν από την Κωνσταντίνα να γίνει συμπαρουσιάστριά τους και από την Χατζίδου να τραγουδήσει στο σόου. Μέχρι τότε οι παραλίες θα αρχίσουν να θυμίζουν σιγά σιγά στρατόπεδα και οι παίκτες θα αρχίσουν επιτέλους να οπλίζουν…


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης