Survivor 2: Ο Κρητικός - Κόναν, η Ξένια - Μπόρατ και η Χατζίδου - Πειναλέων στον Αγιο Δομίνικο

Survivor 2: Ο Κρητικός - Κόναν, η Ξένια - Μπόρατ και η Χατζίδου - Πειναλέων στον Αγιο Δομίνικο

Διάσημοι και Μαχητές μοιράστηκαν τις νίκες και τα έπαθλα φαγητού, σοκολάτες και wrap την ώρα που τα πρώτα δάκρυα συγκίνησης λόγω πείνας και έλλειψης συγγενών έκαναν την εμφάνισή τους

Survivor 2: Ο Κρητικός - Κόναν, η Ξένια - Μπόρατ και η Χατζίδου - Πειναλέων στον Αγιο Δομίνικο
Δεν αρχίζεις το επεισόδιο με την Ροδάνθη, το κορίτσι που φέρει το όνομα του θρυλικού πλοίου του καπετάν Μάκη Αγούδημου αλλά ούτε ίχνος από την συναρπαστική ιστορία του… Δεν προκαλείς το ξενέρωμα στο δευτερόλεπτο. Και δεν το συνεχίζεις με την Βιργινία. Γιατί κάπως έτσι μαρτυράς πως το φετινό Survivor είναι σούπα. Ούτε καν ξαναζεσταμένη. Ανοστη και νερομπλούκι. 

Κλείσιμο


Ακόμη και η επίθεση των μυρμηγκιών στις προμήθειες των Διασήμων πιο συναρπαστική ήταν… Κι αυτό γιατί φυσικά η πρώτη που έσπευσε να την κριτικάρει ήταν ποια άλλη η Δαλάκα. «Αφήσαμε πιάτα άπλυτα έξω και τα αγόρια τα έφεραν μέσα. Γι αυτό είχαμε μυρμήγκια». Εκνευρίστηκε η Δαλάκα και με τα κορίτσια και με τα αγόρια. Γιατί κάποιες δεν έπλυναν τα πιάτα αλλά στάθηκαν τυχερές και δεν τις μάλωσε γιατί την γκέλα την έκαναν τα αγόρια που τα έφεραν στην καλύβα. Και κάνεις και ζζζζζημιές… Από το βάθος μία τεράστια φωνή από το twitter ακούστηκε να λέει: «Ρε Ντίνα γιατί δεν έπλυνες το πιάτο σου;»
Ντίνα: «Νόμιζα ότι θα έρθει γυναίκα να μας τα πλύνει».



Βαθιά υπόκλιση και επιστροφή στο αγώνισμα. 



Και ήλθε η ώρα του αγώνα, η ώρα του επάθλου όπου οι νικητές θα μπορέσουν να απολαύσουν από τρεις σοκολάτες, μάνα μου!

Ροδάνθη και Νίκος από τους Μαχητές δεν θα χαρίσουν γέλιο απόψε ενώ από τους Διάσημους, τραγικό το λάθος να μείνει εκτός η Κωνσταντίνα the great… Α, ρε Ντίνα, ξεφυσά το κοινό σιγοτραγουδώντας τον ύμνο του Μαζώ: «Κι εσύ δίνεις παράσταση σε λάθος επανάσταση, για σένα δεν υπάρχουν άλλοι ρόλοι». Η Μαρία μπει δεν μπει το ίδιο και το αυτό.

Ο Κρητίκαρος ετοιμάζεται να μπει στην αρένα με τον Φράουλα Νίκο και το Δελφινάριο ετοιμάζεται να ζήσει μεγάλες στιγμές το καλοκαίρι. Δεν πιάνεται το αγόρι, δεν παίζεται ο παικταράς. Και Μπολτ και Μέσι σε ένα. «Κερδάει και σαρώνει, πόσο μας πορώνει» ακούγεται η ιαχή στα σαλόνια του κοινού που λατρεύει τον τιτανοτεράστιο.

Ακολουθούν η Ξένια με την παγκόσμια πατέντα σορτσάκι – στρινγκάκι και η Ζωή η οποία λίγο ακόμη και θα γίνει αόρατη ως ύπαρξη. Κι όμως η Ξένια χάνει μεγαλοπρεπώς και το σορτσάκι συρρικνώνεται λίγο παραπάνω φλερτάροντας με το amber alert

Μουρούτσος εναντίον παλαιστή – υδραυλικού και ο Μιχάλης κάνει το 2- 1 σχετικά εύκολα και γρήγορα. Ανεβαίνει ο Ολυμπιονίκης αφήνοντας ευτυχώς πίσω του τη βαριά σκιά της Λαουρίτας στα αγωνίσματα.

Χατζίδου εναντίον Μελίνας – χορεύτριας. Η Νίτσα τα βρίσκει όχι απλά σκούρα αλλά μαύρα κι άραχνα. Μέχρι να μπει το επόμενο ζευγάρι η Χατζίδου ακόμη πήγαινε η δύστυχη. Κι όμως εξήγησε το λάθος: η απομάκρυνση του στηθόδεσμου ήταν…

Χάρης και Δρυμωνάκος παλεύουν για τις σοκοφρέτες. Και το 3 – 2 για τους Διάσημους είναι γεγονός.

Και τώρα είναι το γκράντε ντουέτο. Δαλάκα εναντίον Ντάριας. Φωτιά στα πληκτρολόγια μας. Δε μασάει η Δαλάκα αλλά το μοντέλο κάνει την ανατροπή και ισοφαρίζει. 

Ηλίας και Νάσος, γυναίκες τηλεθεάτριες και καλή μας διασκέδαση με τα «κορμιά». Αν και οι μπάλες μίκρυναν, ο Παπαργυρόπουλος κερδίζει και το σκορ γίνεται 4 -3. Η πιρουέτα του στα δίχτυα αποθεώνεται και η παιχτούρα δέχεται ερωτήσεις όπως αν έκανε μπαλέτο νεότερος…

Ολγα Φαρμάκη και Βιργινία ξεκινούν και φτάνουν ταυτόχρονα στο τέρμα. Μόνο που εκεί η Ολγάρα θα κάνει το 5 – 3 και θα δικαιώσει τις προσδοκίες μας.

Τσίλης και Θοδωρής μπαίνουν στην μάχη. Δρυμωνάκος κάνει το 6 – 3 και οι Διάσημοι αρχίζουν να παίρνουν προβάδισμα. 



Ο Αγόρου παθαίνει «λοκατζίαση» και αρχίζει να μιλά στους παίκτες όπως κάνουν κάτι ψευτοοπλαρχηγοί σε αμερικάνικες αιρέσεις. Οι περισσότεροι τον κοιτούν σαστισμένοι όπως και οι τηλεθεατές. 

Χαλικιά και Μαρίνα ακολουθούν και οι Μαχητές μειώνουν σε 6 – 4. Ηλίας και Μιχάλης και επιτέλους ο personal trainer δείχνει τα δόντια του και κάνει το 6 -5. Οι Μαχητές πλησιάζουν επικίνδυνα.

Ο Αγόρου παραμένει σε παραλήρημα «Εμείς είμαστε» και ξαφνικά η Δομινικανή Δημοκρατία θυμίζει Μεγάλο Πεύκο. Κάποιος να τον μαζέψει…

Η Ολγάρα ξαναχτυπά με αντίπαλο τη Ζωή αυτή τη φορά. Ο Τανιμανίδης έπαθε Αγόρου και αρχίζει και αυτός να ουρλιάζει λέγοντας πως η Ζωή είναι ο Ρονάλντο των Μαχητών. Φέρτε τα υπογλώσσια. Εξι όλα και ο Αγόρου το βιολί του: Εμείς είμαστε. 

Στέλιος και Θοδωρής. Εδώ χρειάζεται το replay το οποίο αναδεικνύει νικητή τον Κρητικό Το σκορ γίνεται 7 -6.

Η Ξένια έχοντας κάνει το σορτς κορδόνι πλέον με κίνδυνο να αλλάξει η σήμανση του ριάλιτι, βγάλτο ρε κορίτσι μου τι μας κουράζεις,  αντιμετωπίζει την Μαρίνα. Το εξωφρενικό είναι πως αν και η Ξένια κέρδισε, η Δαλάκα την κατσάδιασε. Μνήσθητι μου, Κύριε με δαύτη την Τασσώ που μπλέξαμε. 8 – 6 το σκορ.



Α, και μην ξεχνιόμαστε «Εμείς είμαστε» ενημέρωσε ο Αγόρου.

Τσίλης και Τσεπάνης και το δεύτερο Τς κερδίζει. 8 – 7 το σκορ και άστο Αγόρου, αγόρι μου, το μάθαμε «Εσείς είσαστε»… 

Χαλικιά και Ντάρια ή αλλιώς οι μαρμαροκολώνες και να τη η ισοπαλία, το σκορ είναι 8 – 8.

Αγόρου ή αλλιώς ο «We are the world we are the people» που έκανε το twitter να πάρει φωτιά εναντίον του συνεχίζει απτόητος το βιολί του θαρρείς και τον φέραμε να εκπαιδεύσει «βατράχια» και μάχεται εναντίον Δρυμωνάκου. Για κακή μας τύχη ο Φράουλας – μπετόν ρίχνει με μία μπάλα δύο εμπόδια. Καήκαμε τώρα θα το λέει και στον ύπνο του. 9 – 8 το σκορ για τους Μαχητές.

Δαλάκα εναντίον Μελίνας. Οι δύο τσούγδες στην πιο κρίσιμη αψιμαχία της σοκολάτας. Δαλάκα κερδίζει και 9 όλα. Ντέρμπι και πάλι ο αγώνας. Ντάνος με πλεξούδες, καθώς πλέον σταυροκοπιέται κιόλας. Να τα μας…



Αγόρου και Ντάρια εναντίον Κρητικού και Δαλάκα στον τελικό πόντο που θα κρίνει τις σοκολάτες. Στελάρα, θεέ, πάρε την ΠΑΕ. Και το ερώτημα πλέον είναι αυτό που έθεσε πριν χρόνια η Κατερίνα η Στανίση  και απευθύνεται στον Αγόρου: Συγγνώμη, κύριε, ποιος είστε;
Ο τεράστιος Στέλιος χαρίζει και την πρώτη συγκινητική στιγμή του παιχνιδιού όταν βουρκώνει αναφερόμενος στα παιδιά του. Είναι μεγάλος, είναι σπουδαίος.



Ακολουθεί η κατανάλωση σοκολάτας η οποία φαγώθηκε αμάσητη και επιστροφή στις παραλίες με τον dj πάλι να ζωγραφίζει.

Τους Μαχητές τους κλαίνε οι ρέγγες του Ειρηνικού και ο Αγόρου ξαφνικά πέφτει σε συναισθηματικό παραλήρημα.



Ακολουθούν τα γενέθλια του Χάρη τα οποία εορτάζονται μεγαλοπρεπώς με καρύδα. Να τα εκατοστήσεις, μεγάλε.



Στην παραλία των Διασήμων η Ξένια πια κυκλοφορεί με το μαγιό το οποίο φορά ως θηλυκός Μπόρατ και η Χατζίδου αρχίζει να κουράζει με την μουρμούρα για την πείνα της. Το ίδιο κουραστική γίνεται κι όταν ενώπιον των ξελιγωμένων Μαχητών περιγράφει το πώς καταβρόχθισε τις σοκολάτες.

Ακολουθεί το αγώνισμα που δεν απαιτεί σωματική δύναμη και ευστοχία απλά λίγη καλή τύχη με έπαθλο δύο wrap λαχανικών. Εδώ η τύχη είναι με τους Μαχητές οι οποίοι καταφέρνουν να βάλουν κάτι στο στόμα τους με σχετική ευκολία.



Επιστροφή στις παραλίες γιατί απόψε θα ανάψουν τα αίματα. Αγώνας ασυλίας και θα δούμε ποιοι θα πάνε στο «απόσπασμα» για ψηφοφορία. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης