Το αποχαιρετιστήριο πάρτι του Ομπάμα θα κάνει τον Τραμπ να... σκάσει από ζήλια!

Το αποχαιρετιστήριο πάρτι του Ομπάμα θα κάνει τον Τραμπ να... σκάσει από ζήλια!

Μπιγιονσέ, Jay-Z και Μπρους Σπρίνγκστιν αναμένεται να δώσουν το «παρών» - Δείτε ποιοι άλλοι αποδέχθηκαν την πρόταση του απερχόμενου προέδρου

Το αποχαιρετιστήριο πάρτι του Ομπάμα θα κάνει τον Τραμπ να... σκάσει από ζήλια!
Την ώρα που ο Ντόναλντ Τραμπ δυσκολεύεται να πείσει μουσικούς να τραγουδήσουν στην ορκωμοσία του, ο Μπαράκ Ομπάμα σχεδιάζει ένα τελευταίο μεγαλειώδες πάρτι στον Λευκό Οίκο και μια σειρά από αστέρια πρώτου μεγέθους θέλουν να είναι εκεί!

Προτού αποχωρήσει από το κτήριο ως Πρόεδρος των ΗΠΑ, η Ουάσινγκτον Ποστ αναφέρει ότι εκείνος και η Πρώτη Κυρία θα δώσουν μια τελευταία... παράσταση μαζί με στενούς φίλους και μεγάλους χορηγούς αυτή την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου.

Αυτοί που φέρονται να έχουν αποδεχθεί την πρόσκληση είναι η Μπιγιονσέ, ο Jay-Z, ο Πολ Μακάρτνεϊ, ο Μπρους Σπρίνγκστιν και οι σκηνοθέτες του Star Wars (Πόλεμος των Άστρων) Τζορτζ Λούκας και Τζέι Τζέι Έιμπραμς.

Κλείσιμο
Άλλοι διάσημοι που θα βρεθούν στο πάρτι είναι οι Μπράντλεϊ Κούπερ, Ντέιβιντ Λέτερμαν, Σάμιουελ Τζάκσον, ο frontman των Pearl Jam Έντι Βέντερ και ο Chance the Rapper, Που επιβεβαίωσε ότι αποδέχθηκε την πρόσκληση μέσω twitter.

Σε όποιο πάρτι και αν είστε αυτή την Παρασκευή, σίγουρα δεν θα είναι τόσο καλό όσο αυτό που θα λάβει χώρα πίσω από τις κλειστές πόρτες του Λευκού Οίκου.

Όσον αφορά τον Τραμπ, του οποίου η ορκωμοσία είναι στις 19 Ιανουαρίου, συνεχίζει να προσπαθεί μήπως κλείσει κάποιο μεγάλο όνομα, όμως μέχρι τώρα τα μοναδικά «ναι» είναι από την... Mormon Tabernacle Choir και την φιναλίστ του «Αμερική έχεις Ταλέντο» Τζάκι Εβάνκο! Τρέχα γύρευε δηλαδή...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης