Η Άννα Νταλάρα δεν άφησε τον Γιώργο να σχολιάσει τον Σφακιανάκη

Η Άννα Νταλάρα δεν άφησε τον Γιώργο να σχολιάσει τον Σφακιανάκη

Παρενέβη την ώρα που δημοσιογράφος ρωτούσε τον διάσημο τραγουδιστή για τις απόψεις Σφακιανάκη σχετικά με τους πρόσφυγες

Η Άννα Νταλάρα δεν άφησε τον Γιώργο να σχολιάσει τον Σφακιανάκη
Στη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα και της Μαρίας Φαραντούρη στο θέατρο Παλλάς, μέρος των εσόδων της οποίας, θα διατεθούν στο Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) για την υποστήριξη προσφύγων και αστέγων, βρέθηκαν οι τηλεοπτικές κάμερες.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, μίλησε για την αλληλεγγύη που δείχνουν οι Έλληνες στους πρόσφυγες. «Οι απλοί πολίτες εδώ και πολύ καιρό, κάνουν πολύ σημαντικότερα πράγματα από όλους εμάς. Δεν είναι τυχαίο, ότι η Μυτιλήνη προτάθηκε για το Νόμπελ. Έχω εκπλαγεί με την ωριμότητα αυτών των ανθρώπων», είπε ο Γιώργος Νταλάρας.


Η επόμενη ερώτηση του δημοσιογράφου προκάλεσε την αμηχανία του Γιώργου Νταλάρα και την παρέμβαση της συζύγου του, Άννας. «Κύριε Νταλάρα υπάρχουν καλλιτέχνες που εναντιώνονται με όλο αυτό. Ο Νότης Σφακιανάκης ας πούμε»
Κλείσιμο
, του είπε ο δημοσιογράφος. «Όχι, όχι! Σήμερα είναι η μέρα της συναυλίας. Για όνομα του Θεού», είπε η Άννα Νταλάρα, παρεμβαίνοντας στη συζήτηση. «Yπάρχουν συνάδελφοι μας που βρίσκονται σε άλλη σφαίρα», πρόλαβε να πει ο Γιώργος Νταλάρας.

H συναυλία του Γιώργου Νταλάρα και της Μαρίας Φαραντούρη θα επαναληφθεί απόψε, Τρίτη 29 Μαρτίου, στο θέατρο Παλλάς. Οι αμοιβές των καλλιτεχνών θα διατεθούν επίσης, στο Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.).



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης