Στα βήματα του πατέρα του: Ο πρίγκιπας Γεώργιος έκανε βόλτα με πόνι

Στα βήματα του πατέρα του: Ο πρίγκιπας Γεώργιος έκανε βόλτα με πόνι

Ο αξιόλατρευτος πρίγκιπας Γεώργιος- 2 ετών- ανέβηκε με εξαιρετική άνεση πάνω σε πόνι, που ανήκει σε φίλους του πριγκιπικού ζευγαριού και απόλαυσε μία μικρή βόλτα

Στα βήματα του πατέρα του: Ο πρίγκιπας Γεώργιος έκανε βόλτα με πόνι
Τη στιγμή που το παλάτι του Μπάκιγχαμ καλείται να διαχειριστεί ακόμα ένα σκάνδαλο, αυτό της σύντομης ερωτικής σχέσης του «άτακτου» πρίγκιπα, Χάρι, με την αδερφή της Kέιτ Μίντλετον, Πίπα, ο αξιολάτρευτος πρίγκιπας Γεώργιος, απολαμβάνει ανέμελες στιγμές. Το αγαπημένο μωρό του διεθνούς Τύπου, αν και μόλις 2 ετών, δοκιμάζει τις ικανότητες του στην ιππασία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο πρίγκιπας Γεώργιος, ανέβηκε με εξαιρετική άνεση πάνω σε ένα πόνι, που ανήκει σε φίλους του πριγκιπικού ζευγαριού, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του, Ουίλιαμ, που όπως είναι γνωστό, λατρεύει την ιππασία. Αντίθετα, η δούκισσα του Cambridge, Κέιτ Μίντλετον, έχει αλλεργία στα άλογα και για τον λόγο αυτό αποφεύγει να τα πλησιάζει.

«Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ σκοπεύουν να αγοράσουν ένα άλογο για τον πρίγκιπα Γεώργιο, όταν τον είδαν πάνω στο άλογο με τέτοια αυτοπεποίθηση. Ο Γεώργιος απόλαυσε την πρώτη του βόλτα. Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ τον παρακολουθούσαν», λέει εκπρόσωπος του παλατιού.

Ο μικρός γαλαζοαίματος φαίνεται ότι θα αποκτήσει το πρώτο του άλογο, σε ηλικία 2 ετών, ενώ ο πατέρας του, πρίγκιπας Ουίλιαμ, πήρε το πρώτο του πόνι, σε ηλικία 4 ετών. Το όνομα του ήταν Smokey και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, το είχε αγαπήσει πολύ.

                      
Κλείσιμο
       Ο πρίγκιπας Γεώργιος

               
                               Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ σε παιδική ηλικία


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης