Τα καυτά οπίσθια μελαχρινής κυρίας αναστάτωσαν τη Μύκονο

Τα καυτά οπίσθια μελαχρινής κυρίας αναστάτωσαν τη Μύκονο

Η νεαρή με τα κυμματιστά μακριά μαλλιά και τις τέλειες αναλογίες φόρεσε ένα κίτρινο στρινγκ μπικίνι και πήγε για τις βουτιές της σε γνωστή παραλία του νησιού

Τα καυτά οπίσθια μελαχρινής κυρίας αναστάτωσαν τη Μύκονο
Το επίκεντρο του ενδιαφέροντος έγιναν αυτές τις μέρες τα ζουμερά και σέξι οπίσθια μιας μελαμψής καλλίγραμμης κυρίας, η οποία κατάφερε με το κορμί της να ανεβάσει ακόμα πιο πολύ τη θερμοκρασία στο δημοφιλές νησί της Μυκόνου.

Η νεαρή με τα κυμματιστά μακριά μαλλιά και τις τέλειες αναλογίες φόρεσε ένα κίτρινο στρινγκ μπικίνι και πήγε για τις βουτιές της σε γνωστή παραλία του νησιού. Κάποια στιγμή οι υπόλοιποι θαμώνες που απολάμβαναν τον καφέ και την ηλιοθεραπεία τους, είδαν τη μελαμψή αυτή κυρία να τους έχει γυρίσει την πλάτη και να φιλιέται με πάθος μπροστά στη θάλασσα με το σύντροφό της. Και οι φωτογραφίες από τα κινητά αλλά και από διάφορες κάμερες ξεκίνησαν.

Το ζευγάρι, χωρίς να δείχνει ότι έχει κάποιο πρόβλημα, συνέχισε απερίσπαστο τις ερωτικές του θαλάσσιες περιπτύξεις. Αυτο φυσικά που έμεινε από όλη τη σκηνή δεν είναι ούτε το πάθος των δυο, ούτε τα υπέροχα μαλλιά της κυρίας αλλά ούτε και το στρινγκ κίτρινο μαγιό της. Αυτό που αποθέωσαν όλοι εκείνη τη μέρα στην παραλία ήταν τα καυτά θεϊκά οπίσθιά της.

Κλείσιμο















 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης