Μπλοκάρουν τον «Ρόμπιν» της Ριάνα γιατί μοιάζει με τον... βοηθό του Μπάτμαν

Μπλοκάρουν τον «Ρόμπιν» της Ριάνα γιατί μοιάζει με τον... βοηθό του Μπάτμαν

Η τραγουδίστρια κατέθεσε το 2014 στην υπηρεσία αγαθών και υπηρεσιών, αίτηση για τη δημιουργία - μεταξύ άλλων - ενός online περιοδικού με το όνομα Ρόμπιν - Η DC Comics, όμως που κατέχει το εμπορικό σήμα ζήτησε από το δικαστήριο να μην επιτραπεί στη Ριάνα να χρησιμοποιήσει αυτήν την επωνυμία με την αιτιολογία ότι η ομοιότητα των δύο ονομάτων θα προκαλούσε σύγχυση στον κόσμο

Ίσως για τα εκατομμύρια των θαυμαστών της η Ριάνα είναι μία γυναίκα - υπερήρωας, αλλά η πρόσφατη παρουσίαση του εμπορικού της σήματος, με το όνομα Ρόμπιν (Robyn), ενόχλησε τους δημιουργούς του αρχικού υπερήρωα της DC Comics και προχώρησε με μία αναφορά στο μπλοκάρισμα της επωνυμίας «Ρόμπιν» με την αιτιολογία ότι μοιάζει πολύ με τον υπερήρωα Ρόμπιν (Robin), τον βοηθό του Μπάτμαν.

Η τραγουδίστρια κατέθεσε το 2014 στην υπηρεσία αγαθών και υπηρεσιών, αίτηση για τη δημιουργία - μεταξύ άλλων - ενός online περιοδικού με το όνομα Ρόμπιν. Η DC Comics, όμως που κατέχει το εμπορικό σήμα ζήτησε από το δικαστήριο να μην επιτραπεί στη Ριάνα να χρησιμοποιήσει αυτήν την επωνυμία με την αιτιολογία ότι η ομοιότητα των δύο ονομάτων θα προκαλούσε σύγχυση στον κόσμο.Για να κερδίσει την αποκλειστική χρήση του εμπορικού σήματος η DC Comics, θα πρέπει να πείσει το δικαστήριο όχι μόνο ότι ο κόσμος θα συγχέει το Robyn (το ηλεκτρονικό περιοδικό) με τον φίλο του Μπάτμαν «Robin» αλλά και ότι η Ριάνα μπορεί να επωφεληθεί από αυτήν την σύγχυση.

Σύμφωνα με το περιοδικό Page Six η εταιρεία του ηπερήρωα υποστηρίζει ότι μια έκδοση που ονομάζεται Robyn είναι πιθανό να προκαλέσει σύγχυση και να παραπλανήσει το κοινό.

Ήδη η διάσημη τραγουδίστρια, παράλληλα με την καριέρα της στη μουσική σκηνή, πουλάει ρούχα, αρώματα και είδη μακιγιάζ με το όνομά της και όχι ως Robyn. Η δικηγόρος που εκπροσωπεί τη Ριάνα, Τερέζα Μίντλεμπρουκ, αρνήθηκε να σχολιάσει την δικαστική εκκρεμότητα της τραγουδίστρια με την εταιρεία των κόμικς.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

nikolas

η dc comics είναι ο ορισμός του κόμπλεξ, το 2013 είχε κάνει διακστική αγωγή στην ποδοσφαιρική ομάδα της Valencia (μπείτε στο wikipedia της ομάδας να το δείτε), διότι λέει χρησιμοποιεί το σήμα του batman! Mε την νυχτερίδα να είναι το διαχρονικό σύμβολο και εθνόσημο της πόλης, το χρησιμοποιεί άλλωστε και η Levante.. μιλάμε για Tα σούργελα!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

smolet

Ο Τζάσι Σμόλετ, από τη δημοφιλή σειρά Empire φέρεται να πλήρωσε δύο αδέρφια, προκειμένου να φωνάξουν ρατσιστικά και ομοφοβικά συνθήματα εναντίον, διότι... ήταν δυσαρεστημένος με τις αποδοχές του

1