Συντετριμμένη από τη δολοφονία του Ρομπ Ράινερ και της συζύγου του δήλωσε η Τζέιν Φόντα. Το ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, με τον γιο του, Νικ Ράινερ, να συλλαμβάνεται ως ύποπτος για το έγκλημα.
Η διάσημη ηθοποιός προχώρησε σε μια ανάρτηση στο Instagram για να πει το δικό της αντίο στον Ρομπ και τη Μισέλ Ράινερ. Η Φόντα έκανε λόγο για δύο στοργικούς, έξυπνους και γενναιόδωρους ανθρώπους και επισήμανε ότι η σκέψη τους ήταν διαρκώς στο πώς θα μπορούσαν να καλυτερεύσουν τον κόσμο.
Όπως έγραψε στην ανάρτησή της: «Ο Ρομπ και η Μισέλ Ράινερ ήταν υπέροχοι άνθρωποι — στοργικοί, έξυπνοι, με χιούμορ και γενναιοδωρία, πάντα γεμάτοι ιδέες για το πώς να κάνουν τον κόσμο καλύτερο και πιο ανθρώπινο. Τους είδα προχθές το βράδυ να δείχνουν υγιείς και ευτυχισμένοι. Είμαι συντετριμμένη. Αποσβολωμένη».
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.