Έναν εξωτικό προορισμό επέλεξε για τις διακοπές της η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Συγκεκριμένα, το μοντέλο ταξίδεψε στο Μπαλί και μοιράστηκε εικόνες με τους διαδικτυακού της ακόλουθους.
Όπως έδειξε μέσα από τον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, μεταξύ άλλων επισκέφθηκε την πόλη Ούμπουντ. Εκεί, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου πόζαρε με φόντο το καταπράσινο τοπίο, ενώ φωτογραφήθηκε και περιτριγυρισμένη από μαϊμούδες.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.