Σβαρτσενέγκερ: Αποκαλύπτει πότε θα επιστρέψει για το FUBAR 2 μετά την τοποθέτηση βηματοδότη στην καρδιά του

Σβαρτσενέγκερ: Αποκαλύπτει πότε θα επιστρέψει για το FUBAR 2 μετά την τοποθέτηση βηματοδότη στην καρδιά του

Ο 76χρονος ηθοποιός ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα στοργής με μια.... ωρολογιακή βόμβα στο στήθος του

MixCollage-29-Mar-2024-12-27-AM-6822
Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ ευχαρίστησε την Πέμπτη τον κόσμο για τη στοργή που έλαβε αφού αποκάλυψε ότι πρόσφατα υποβλήθηκε σε εγχείρηση καρδιάς και τοποθέτησε βηματοδότη.

"Σας ευχαριστώ! Έχω λάβει τόσα πολλά ευγενικά μηνύματα από όλο τον κόσμο, αλλά πολλοί άνθρωποι με ρώτησαν αν ο βηματοδότης μου θα προκαλέσει προβλήματα με τη 2η σεζόν του Fubar. Απολύτως όχι. Θα είμαι έτοιμος για τα γυρίσματα τον Απρίλιο, και μπορείτε να το δείτε αν πραγματικά το αναζητάτε», έγραψε ο 76χρονος ηθοποιός στο Instagram με μια φωτογραφία στην οποία ο βηματοδότης του φαίνεται σαν ωρολογιακή βόμβα.



Ο κινηματογραφικός «Εξολοθρευτής» πριν από λίγες ημέρες προχώρησε στην αποκάλυψη ότι υποβλήθηκε σε τρίτη επέμβαση ανοιχτής καρδιάς – στην οποία μάλιστα του τοποθετήθηκε και βηματοδότης.

Ο 76χρονος ηθοποιός και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια, ανακοίνωσε στο podcast του Arnold’s Pump Club ότι αναρρώνει από την επέμβαση.

Ο Σβαρτσενέγκερ είχε υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις το 1997 για να αντικαταστήσει την πνευμονική βαλβίδα και την αορτική βαλβίδα του, οι οποίες θα διαρκούσαν 12 έως 15 χρόνια. Στη συνέχεια υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να αντικατασταθούν και οι δύο ξανά το 2018 και το 2020. Εξήγησε ότι ο ουλώδης ιστός από την τελευταία επέμβαση του προκάλεσε ακανόνιστους καρδιακούς παλμούς και του είπαν να τους παρακολουθεί στενά.

Ο γιατρός του, του είπε αργότερα ότι με βάση τα αποτελέσματά του, έπρεπε να βάλει τον βηματοδότη το συντομότερο δυνατό, ειδικά αν ήθελε να είναι αρκετά υγιής για να γυρίσει τη 2η σεζόν του FUBAR έξι εβδομάδες αργότερα.


Ειδήσεις σήμερα:

Υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους Σταύρος Παπασταύρου και Γιάννης Μπρατάκος

Επίθεση στη Μόσχα: Τα συγκλονιστικά ηχητικά μηνύματα Ρωσίδας στα social - «Σας αγαπώ, αντίο»

ΗΠΑ: Το Χάρβαρντ ζητά συγγνώμη και αφαιρεί το δέσιμο βιβλίου - Ήταν φτιαγμένο από... ανθρώπινο δέρμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης