Αριάνα Γκράντε - Ντάλτον Γκόμεζ: Οριστικοποιήθηκε το διαζύγιό τους - Θα του δώσει εφάπαξ ποσό 1.250.000 δολαρίων

Αριάνα Γκράντε - Ντάλτον Γκόμεζ: Οριστικοποιήθηκε το διαζύγιό τους - Θα του δώσει εφάπαξ ποσό 1.250.000 δολαρίων

Ο πρώην σύζυγος της Αριάνα Γκράντε θα πάρει και το 50% του ποσού από την πώληση του σπιτιού τους στο Λος Άντζελες

ariana-gkrante__1_
Το διαζύγιο της Αριάνα Γκράντε με τον Ντάλτον Γκόμεζ οριστικοποιήθηκε, μετά από πέντε μήνες.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που έλαβε το Associated Press στις 19 Μαρτίου από το Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, η διαδικασία του διαζυγίου έλαβε τέλος, ενώ ανακοινώθηκε το ποσό της διατροφής που θα δώσει η Αριάνα Γκράντε στον πρώην σύζυγό της.

Όπως αναφέρεται, ο Ντάλτον Γκόμεζ θα λάβει εφάπαξ το ποσό των 1.250.000 δολαρίων, ενώ δικαιούται επίσης, το 50% των εσόδων από την πώληση του σπιτιού τους στο Λος Άντζελες.

Κλείσιμο
Ωστόσο, δεν δικαιούται να λάβει κάποια διατροφή από την Αριάνα Γκράντε, μετά το διαζύγιό τους. Οι εν λόγω αποφάσεις, βγήκαν καθώς το ζευγάρι είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο που προστατεύει τις περιουσίες και των δύο.

Τέλος, η Αριάνα Γκράντε θα πρέπει να καταβάλει και περίπου 25.000 δολάρια για τις αμοιβές των δικηγόρων του Ντάλτον Γκόμεζ.

Οι όροι του διακανονισμού συμφωνήθηκαν τον Οκτώβριο, όταν κι έγινε η αίτηση διαζυγίου, όμως έπρεπε να περιμένουν την απόφαση του δικαστή να τεθεί σε ισχύ. 

Σύμφωνα με τη συμφωνία διακανονισμού τους που είχε εξασφαλίσει το «Blast» τον περασμένο χρόνο, και τα δύο μέρη απαγορεύεται να δημοσιεύσουν: «οποιαδήποτε φωτογραφία (και τα σχετικά αρνητικά), ταινία, φιλμ ή παρόμοιες ενσωματώσεις σε όλες τις μορφές που δημιουργούνται τώρα ή στο μέλλον ή άλλο αρχείο ή καταγραφή οποιασδήποτε πτυχής οποιασδήποτε δραστηριότητας μέσα ή γύρω από οποιοδήποτε σπίτι, γραφείο ή άλλη ιδιοκτησία που ανήκει».

Επιπλέον, απαγορεύεται στον Γκόμεζ να γράψει ένα αποκαλυπτικό βιβλίο για τη σχέση τους ή να δώσει οποιαδήποτε συνέντευξη σχετικά με τις «λεπτομέρειες του γάμου τους».

Συγκεκριμένα, δεν μπορεί «να δώσει οποιαδήποτε συνέντευξη, να γράψει, να εμφανιστεί σε σχέση με, ή να βοηθήσει ή να συνεργαστεί στην προετοιμασία ή παρουσίαση οποιουδήποτε βιβλίου, άρθρου, συνέντευξης, προγράμματος ή άλλης παραγωγής ή δημοσίευσης οποιουδήποτε είδους που αφορά το άλλο μέρος».

Η Γκράντε συμφώνησε επίσης με τους περιορισμούς και τη διάταξη περί εμπιστευτικότητας, η οποία, όπως επισημαίνεται στα έγγραφα, «θα είναι πλήρως εκτελεστή από κάθε μέρος».

Η κατάθεση αναφέρει επίσης ρητά ότι ο Γκόμεζ «αναγνωρίζει ότι η ιδιωτική ζωή (της Γκράντε) και η μη αποκάλυψη εμπιστευτικών πληροφοριών που τον αφορούν είναι ζωτικής σημασίας».



Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει τον Ιανουάριο του 2020, ενώ παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2021, στο σπίτι της Αριάνα Γκράντε στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια.

Ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Ιούλιο του 2023, με την τραγουδίστρια να καταθέτει αίτηση διαζυγίου λίγους μήνες αργότερα, επικαλούμενη αγεφύρωτες διαφορές.

Μάλιστα, λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους, η Αριάνα Γκράντε ξεκίνησε να βγαίνει με έναν άλλο άντρα, τον συμπρωταγωνιστή της στο «Wicked», Ίθαν Σλέιτερ.


Ειδήσεις σήμερα:

Βρέθηκε σπασμένο λουκέτο κοντά σε χώρο με εκπαιδευτικό πυρηνικό αντιδραστήρα στο ΑΠΘ - Τι λέει ο πρύτανης

Θρήνος για τον 33χρονο που πέθανε από ναυτική φωτοβολίδα - Είχε τραυματιστεί και παλαιότερα με παρόμοιο τρόπο

Μαζικές κινητοποιήσεις στην Αργεντινή κατά του Μιλέι και της «θεραπείας σοκ» που εφαρμόζει - «Το όριο είναι η πείνα»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης