Αριάνα Γκράντε: Ο πρώην σύζυγός της απαγορεύεται να μοιραστεί κασέτες ή φωτογραφίες για τη σχέση τους

Αριάνα Γκράντε: Ο πρώην σύζυγός της απαγορεύεται να μοιραστεί κασέτες ή φωτογραφίες για τη σχέση τους

Ο διακανονισμός του διαζυγίου στοχεύει στην προστασία της προσωπικής ζωής της τραγουδίστριας

grande_-_gomez__1_
Ο πρώην σύζυγος της Αριάνα Γκράντε, Ντάλτον Γκόμεζ, συμφώνησε να προστατεύσει την ιδιωτική της ζωή, μη μοιραζόμενος κασέτες ή ηχογραφήσεις από τον διετή γάμο τους.

Σύμφωνα με νέα νομικά έγγραφα, τα οποία περιήλθαν στην κατοχή του «Blast», το πρώην ζευγάρι, που οριστικοποίησε το διαζύγιό του την περασμένη εβδομάδα, δεν θα δημοσιεύσει λεπτομέρειες σχετικά με την κατάρρευση του βραχύβιου γάμου τους, εν μέσω αναφορών ότι η τραγουδίστρια μετακόμισε με τον νέο της σύντροφο.

Σύμφωνα με τη συμφωνία διακανονισμού τους, και τα δύο μέρη απαγορεύεται να δημοσιεύσουν: «οποιαδήποτε φωτογραφία (και τα σχετικά αρνητικά), ταινία, φιλμ ή παρόμοιες ενσωματώσεις σε όλες τις μορφές που δημιουργούνται τώρα ή στο μέλλον ή άλλο αρχείο ή καταγραφή οποιασδήποτε πτυχής οποιασδήποτε δραστηριότητας μέσα ή γύρω από οποιοδήποτε σπίτι, γραφείο ή άλλη ιδιοκτησία που ανήκει».
Επιπλέον, απαγορεύεται στον Γκόμεζ να γράψει ένα αποκαλυπτικό βιβλίο για τη σχέση τους ή να δώσει οποιαδήποτε συνέντευξη σχετικά με τις «λεπτομέρειες του γάμου τους».

Συγκεκριμένα, δεν μπορεί «να δώσει οποιαδήποτε συνέντευξη, να γράψει, να εμφανιστεί σε σχέση με, ή να βοηθήσει ή να συνεργαστεί στην προετοιμασία ή παρουσίαση οποιουδήποτε βιβλίου, άρθρου, συνέντευξης, προγράμματος ή άλλης παραγωγής ή δημοσίευσης οποιουδήποτε είδους που αφορά το άλλο μέρος».

Η Γκράντε συμφώνησε επίσης με τους περιορισμούς και τη διάταξη περί εμπιστευτικότητας, η οποία, όπως επισημαίνεται στα έγγραφα, «θα είναι πλήρως εκτελεστή από κάθε μέρος».

Η κατάθεση αναφέρει επίσης ρητά ότι ο Γκόμεζ «αναγνωρίζει ότι η ιδιωτική ζωή (της Γκράντε) και η μη αποκάλυψη εμπιστευτικών πληροφοριών που τον αφορούν είναι ζωτικής σημασίας».

Οι διαδικασίες διαζυγίου του ζευγαριού διευθετήθηκαν γρήγορα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες είχαν ένα αδιαπραγμάτευτο προγαμιαίο συμβόλαιο.

Κλείσιμο
Ο κτηματομεσίτης έλαβε επιταγή από την τραγουδίστρια με την πληρωμή να ανέρχεται συνολικά σε 1.250.000 δολάρια και να είναι επίσης αφορολόγητη.

Το πρώην ζευγάρι θα μοιραστεί επίσης τα «καθαρά έσοδα» όταν πουληθεί το σπίτι τους στο Λος Άντζελες, ενώ η Γκράντε θα πληρώσει επιπλέον 25 χιλιάδες δολάρια από τις δικηγορικές αμοιβές του Γκόμεζ.

Παρά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του ζευγαριού, μια πηγή ενημέρωσε τα ταμπλόιντ ότι δεν έχουν κακές σχέσεις.

«Υπάρχει ακόμα έντονη αμοιβαία αγάπη και σεβασμός μεταξύ της Αριάνα και του Ντάλτον και ήθελαν να βεβαιωθούν ότι όλα έγιναν σωστά και στο ίδιο μήκος κύματος», δήλωσε η πηγή.
Η πρώην σταρ του Nickelodeon κατέθεσε τα χαρτιά του διαζυγίου της τον περασμένο μήνα, στις 18 Σεπτεμβρίου - με τον Γκόμεζ να καταθέτει επίσης αίτηση την ίδια μέρα.

Στα έγγραφα που είχε αποκτήσει προηγουμένως το TMZ, η δικηγόρος της Γκράντε, Λάουρα Βάσερ, είχε αναφέρει ως λόγο του διαζυγίου τους τις «αγεφύρωτες διαφορές» με την ημερομηνία χωρισμού να αναφέρεται ως 20 Φεβρουαρίου 2023.

Η τραγουδίστρια και ο κτηματομεσίτης άρχισαν να βγαίνουν για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2020 και το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους.

Τον Μάιο του 2021, οι δυο τους είπαν το "ναι" κατά τη διάρκεια μιας ρομαντικής γαμήλιας τελετής στο σπίτι της στο Μοντεσίτο. Ωστόσο, νωρίτερα φέτος, τον Ιούλιο, είδαν το φως της δημοσιότητας τα νέα για τον σοκαριστικό χωρισμό τους.

Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στο Ισραήλ - Το protothema.gr στην Ασκελόν: Μπαράζ βομβαρδισμών από τη Χαμάς, στα καταφύγια οι κάτοικοι

Πόλεμος στο Ισραήλ: Μαρτυρίες Ελλήνων που γλίτωσαν από τη φρίκη - «Πέφτουν πύραυλοι παντού»

Ο γάμος των Μπέκαμ έγινε μπίζνα 500 εκατ. ευρώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης