House of the Dragon: Η δεύτερη σεζόν θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο

House of the Dragon: Η δεύτερη σεζόν θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο

Η επιτυχημένη σειρά του HBO επιστρέφει με νέο κύκλο

house_of_the_dragon
Η 2η σεζόν του «House of the Dragon» θα προβληθεί στο HBO τον Ιούνιο.

Ο επικεφαλής της Warner Bros. Discovery αποκάλυψε τον μήνα πρεμιέρας της δεύτερης σεζόν του spinoff του «Game of Thrones» κατά τη διάρκεια συνέντευξης σε συνέδριο τη Δευτέρα.

Αν και δεν διευκρίνισε την ημερομηνία της πρεμιέρας της 2ης σεζόν του «House of the Dragon», αυτή είναι η μεγαλύτερη πληροφορία που έχει αποκαλυφθεί για την ημερομηνία κυκλοφορίας μέχρι σήμερα, καθώς ο επικεφαλής της HBO Κέισι Μπλόις να αναφέρει ως πιθανή ημερομηνία «στις αρχές του καλοκαιριού».
Κλείσιμο
Βασισμένο στο βιβλίο «Fire & Blood» του συγγραφέα Τζορτ Ρ.Ρ. Μάρτιν για το «Game of Thrones», το «House of the Dragon» ακολουθεί τη δυναστεία των Targaryen στη φανταστική ήπειρο του Westeros. Πραγματοποιείται σχεδόν 200 χρόνια πριν από τα γεγονότα του «Game of Thrones» και περίπου 100 χρόνια μετά την ένωση των Επτά Βασιλείων από τους Targaryens.

Ο πρώτος κύκλος 10 επεισοδίων του «House of the Dragon» προβλήθηκε από τις 21 Αυγούστου έως τις 23 Οκτωβρίου 2022. Ανανεώθηκε για 2η σεζόν μόλις μία εβδομάδα μετά την πρεμιέρα της σειράς, η οποία σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης για το HBO.

Τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του «House of the Dragon» ξεκίνησαν στις 11 Απριλίου 2023. Τα γυρίσματα δεν επηρεάστηκαν από την απεργία του Writers Guild of America (που ξεκίνησε στις 2 Μαΐου και διήρκεσε μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου) και την απεργία SAG-AFTRA (που ξεκίνησε στις 14 Ιουλίου), επειδή τα σενάρια είχαν ολοκληρωθεί πριν από την έναρξη των γυρισμάτων.

Ειδήσεις σήμερα:

Οργή με τη φωτογραφία ασθενή που περιμένει να συνέλθει από μέθη σε καρέκλες νοσοκομείου - Επείγουσα ΕΔΕ διέταξε ο Γεωργιάδης

Νέα σύγκρουση στον ΣΥΡΙΖΑ για το δάνειο Κασσελάκη - Στα δικαστήρια πάει η Κουμουνδούρου τον Γεωργόπουλο

Το σπίτι που αγόρασε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήκε στον πρώην υφυπουργό Γιάννη Βαληνάκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης