House of the Dragon: Η πρωταγωνίστρια, Μίλι Άλκοκ, θα υποδυθεί τη Supergirl στο νέο σύμπαν της DC

House of the Dragon: Η πρωταγωνίστρια, Μίλι Άλκοκ, θα υποδυθεί τη Supergirl στο νέο σύμπαν της DC

Η Αυστραλή ηθοποιός έγινε γνωστή από τη σειρά επιστημονικής φαντασίας του HBO

milly_alcock
Η Μίλι Άλκοκ, η οποία υποδύθηκε τη νεαρή Rhaenyra Targaryen στην πρώτη σεζόν του «House of the Dragon» του HBO, θα υποδυθεί τη Supergirl στο νέο σύμπαν της DC. Η ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη ταινία μεγάλου μήκους «Supergirl: Woman of Tomorrow», βασισμένη στην ομώνυμη σειρά κόμικς της DC.

Το έργο, ωστόσο, δεν έχει ακόμη σκηνοθέτη και η Άνα Νογκούειρα («The Vampire Diaries») προσλήφθηκε μόλις τον Νοέμβριο για να γράψει το σενάριο. Ο Τζέιμς Γκαν (ο νέος CEO των DC Studios) ο οποίος επιβεβαίωσε το κάστινγκ της Άλκοκ στο Instagram, δεν έχει δηλώσει πότε η ηθοποιός θα κάνει το ντεμπούτο της ως υπερήρωας. Το γεγονός ότι η Άλκοκ πήρε τον ρόλο μήνες πριν ο Γκαν ξεκινήσει τα γυρίσματα του «Superman: Legacy», μπορεί να υποδηλώνει ότι η Supergirl θα εμφανιστεί πρώτα στο πλευρό του Superman πριν ξεκινήσει τη δική της ιστορία.
Η 23χρονη Αυστραλή ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός στα χρόνια της εφηβείας μέσω της τηλεόρασης, προτού πάρει τον ρόλο που την έκανε να ξεχωρίσει στην prequel σειρά του HBO «Game of Thrones». Η Άλκοκ κέρδισε μεγάλη αναγνώριση για την ερμηνεία της ως η φιλόδοξη πριγκίπισσα Targaryen στα πρώτα πέντε επεισόδια της σειράς, παραχωρώντας έπειτα τον ρόλο της στην Έμμα Ντ' Άρσι, αφού η σειρά έκανε άλμα στον χρόνο 10 χρόνια μπροστά.

Κλείσιμο
Στη σειρά κόμικς του 2022 «Woman of Tomorrow» - στην οποία θα βασίζεται η σειρά - η Κάρα (Supergirl) αντί να δραπετεύσει παιδί από τον πλανήτη Κρύπτον πριν αυτός εκραγεί (όπως ο ξάδερφός της Kal-El), μεγαλώνει βλέποντας την καταστροφή του πλανήτη της μέχρι τα 14 της χρόνια, όταν και τελικά φτάνει στη Γη. Αυτό κάνει τον χαρακτήρα «πολύ πιο σκληροπυρηνικό», εξήγησε ο Γκαν το 2023, όταν παρουσίασε τους πρώτους 10 τίτλους του νέου σύμπαντος της DC. «Δεν είναι ακριβώς η Supergirl που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε», πρόσθεσε.

Ειδήσεις σήμερα:

Greek Mafia: Αναζητούν ομογενή από το Ουζμπεκιστάν για τη δολοφονία Σκαφτούρου - Νέο ένταλμα σύλληψης

Εκκλησία: Τα «στρατόπεδα» της Ιεραρχίας για τη βάπτιση των παιδιών των ομόφυλων ζευγαριών

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Θα σε βρω, δεν θα σε αφήσω, λέει στη γυναίκα που θεωρεί ότι την «κάρφωσε» στην ΑΑΔΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης