Ράσελ Κρόου: Παραδέχτηκε ότι λόγω των παιδιών του έβαλε σε δεύτερη μοίρα τη μουσική του καριέρα

Ράσελ Κρόου: Παραδέχτηκε ότι λόγω των παιδιών του έβαλε σε δεύτερη μοίρα τη μουσική του καριέρα

Ο ηθοποιός είναι μέλος συγκροτήματος και αυτή τη στιγμή κάνει περιοδεία στην Ευρώπη

crowe_12
Ο Ράσελ Κρόου δήλωσε ότι η απόκτηση παιδιών πήρε «ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής του» και έτσι η καριέρα του έπρεπε να μπει σε δεύτερη μοίρα.

Αν και κυρίως γνωστός για την καριέρα του στην υποκριτική, ο Κρόου είναι εδώ και καιρό μουσικός και πρόκειται να πραγματοποιήσει μια νέα ευρωπαϊκή περιοδεία με το συγκρότημά του, τους «Indoor Garden Party».

Ως καλεσμένος στην εκπομπή «Heart Evenings with Dev Griffin» την Τετάρτη 1 Μαΐου, ο 60χρονος ηθοποιός είπε πώς μερικές φορές δυσκολεύεται να συνδυάσει την πατρότητα με την επαγγελματική του πορεία.

Δείτε το βίντεο


Ο ηθοποιός είναι πατέρας του 20χρονου Τσαρλς και του 17χρονου Τένισον, τους οποίους απέκτησε με την πρώην σύζυγό του Ντανιέλ Σπένσερ από την οποία χώρισε το 2018.

Κλείσιμο
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο ραδιοφωνικός παραγωγός τον ρώτησε: «Κάνοντας την έρευνά μου, είδα μια φωτογραφία σου να κάνεις ένα ζωντανό σόου το 2005. Και για να το βάλω στο χρονικό του πλαίσιο για τους ακροατές, είναι η ίδια χρονιά που έκανες το "Cinderella". Είχατε σκοπό να δημιουργήσετε αυτές τις δύο παράλληλες ζωές με τη μουσική και την υποκριτική; Είναι αρκετά δύσκολο να το καταφέρεις;».

Ο Κρόου απάντησε: «Μπορεί να είναι. Είναι ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι της ζωής μου από τη στιγμή που έκανα παιδιά. Οι περιοδείες πήραν, ξέρετε, μικρότερη θέση στη λίστα προτεραιοτήτων, κυρίως επειδή αν φύγω για να γυρίσω μια ταινία και μόλις τελειώσω την ταινία, βρίσκομαι σε περιοδεία, πότε θα μπορέσω να γίνω μπαμπάς;».

Και πρόσθεσε: «Και ήθελα πραγματικά να γίνω μπαμπάς. Και τώρα το καταπληκτικό είναι ότι ο μεγαλύτερος γιος μου ταξιδεύει πραγματικά μαζί μου, ξέρετε, είναι τραγουδιστής, είναι σπουδαίος τραγουδοποιός. Έτσι, αυτό είναι ένα άλλο επίπεδο ενθουσιασμού».

Ο παρουσιαστής ρώτησε: «Αυτό είναι πραγματικά ενδιαφέρον να έχεις ένα παιδί που είναι επίσης καλλιτέχνης και ασχολείται με τη μουσική. Πώς κάνετε κριτική ο ένας στον άλλον;».

«Ω, είναι άγριος!», είπε ο Κρόου. «Εγώ δεν μπορώ να είμαι τόσο άγριος. Και το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να είμαι, επειδή είναι απλά διαισθητικά ένας πολύ, πολύ δυνατός τραγουδοποιός. Είναι απίστευτο να μπορείς να το μοιραστείς αυτό. Θέλω να πω, ο συναισθηματισμός είναι βασικό μου χαρακτηριστικό και το να στέκεσαι στη σκηνή με τον γιο σου, δεν υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα στη ζωή που να είναι πιο ξεχωριστά από αυτό».

Ο Κρόου και η Σπένσερ παντρεύτηκαν τον Απρίλιο του 2003. Χώρισαν το 2012 και οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους έξι χρόνια αργότερα.

Η Σπένσερ δήλωσε ότι για χρόνια μετά τον χωρισμό τους, εκείνη και ο πρωταγωνιστής του «Gladiator» πήγαιναν διακοπές κάθε χρόνο με τα παιδιά τους, ώστε να έχουν χρόνο και με τους δύο γονείς.

Ο Κρόου είναι σε σχέση τώρα με την Αμερικανίδα ηθοποιό Μπρίτνεϊ Τεριότ, ενώ η Σπένσερ είναι εδώ και καιρό με τον συγγραφέα Άνταμ Λονγκ.

Ειδήσεις σήμερα:

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 5χρονος που παρασύρθηκε στην Πειραιώς - «Τα παιδάκια, δεν με νοιάζει τίποτα άλλο», φώναζε ο οδηγός

Βίντεο: Επικό πρόμο για τη συναυλία των Rammstein στην Αθήνα - Ο Μαζωνάκης τραγουδάει Du Hast

Εντοπίστηκε το ναυάγιο του Σπερχειού - Η μεγάλη ναυτική τραγωδία που συγκλόνισε το πανελλήνιο τη Μεγάλη Τετάρτη του 1945
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης