Ντρου Μπάριμορ: Αποκάλυψε την καλύτερη συμβουλή που της έδωσε ο Τζορτζ Κλούνεϊ για την υποκριτική

Ντρου Μπάριμορ: Αποκάλυψε την καλύτερη συμβουλή που της έδωσε ο Τζορτζ Κλούνεϊ για την υποκριτική

Η ηθοποιός είχε πρωταγωνιστήσει σε ταινία που είχε σκηνοθετήσει ο Χολιγουντιανός σταρ το 2002

barrymore-clooney
Η Ντρου Μπάριμορ μοιράζεται όσα έμαθε από τη συνεργασία της με τον Τζορτζ Κλούνεϊ σε ένα κινηματογραφικό πλατό.

Κατά τη διάρκεια ενός νέου επεισοδίου του «Drew Barrymore Show», η ηθοποιός και οικοδέσποινα του talk show φιλοξένησε τον Όστιν Μπάτλερ και τον Κάλουμ Τέρνερ, ο οποίος πρωταγωνίστησε στο βιογραφικό αθλητικό δράμα «The Boys In The Boat (2023)», την οποία σκηνοθέτησε ο Κλούνεϊ.

Η Μπάριμορ αναπόλησε την εποχή που την σκηνοθέτησε ο Κλούνεϊ στην ταινία «Confessions Of A Dangerous Mind» (2002), το οποίο ήταν μάλιστα το σκηνοθετικό του ντεμπούτο.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως «της άρεσε πολύ να δουλεύει μαζί του» και πως «με έσωσε από το να κάνω πράγματα που δεν νομίζω ότι με εξυπηρετούσαν ως ηθοποιό».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 05:00
Κλείσιμο
Austin Butler & Callum Turner Volunteer to Rescue Drew from "Bad Dates" | The Drew Barrymore Show

Όταν ρωτήθηκε από τον Τέρνερ και τον συμπρωταγωνιστή του στη σειρά «Masters Of The Air», Μπάτλερ, να μοιραστεί ποια ήταν αυτά τα πράγματα που δεν εξυπηρετούσαν την υποκριτική της, η Μπάριμορ μίλησε για μια συγκεκριμένη στιγμή που ο Χολιγουντιανός σταρ την πήρε στην άκρη για να της δώσει κάποιες συμβουλές σχετικά με την τέχνη της υποκριτικής.

«Έλεγε: "Ποτέ δεν κρατάς οπτική επαφή με τους ανθρώπους σε μια σκηνή"» ανέφερε η Μπάριμορ και πρόσθεσε: «"Είπα, "Λοιπόν, επειδή είναι τόσο προσωπική. Μήπως θα έπρεπε να φιληθούμε, μιας και κοιταζόμαστε έτσι;" Η επαφή με τα μάτια είναι τρελή».

«Βλέπεις, τώρα αισθάνομαι την πίεση να μην πάρω τα μάτια μου από πάνω σου αυτή τη στιγμή», είπε ο 33χρονος Τέρνερ και ο Μπάτλερ συμφώνησε.

«Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση στη ζωή, η επαφή με τα μάτια», ανταπάντησε η 48χρονη Μπάριμορ. «Σχεδόν αισθάνομαι ότι είναι λίγο αδιάκριτο και γι' αυτό το αποφεύγω, αλλά ο Τζορτζ με βοήθησε να συνειδητοποιήσω ότι δεν πρέπει να το κάνω αυτό».

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών: Κατατίθεται σήμερα στη Βουλή το νομοσχέδιο - Ψηφίζεται στις 15 Φεβρουαρίου

Νέο θερμό επεισόδιο Κασσελάκη με Πολάκη: Παύλο αν δεν σου αρέσει μπορείς να φύγεις

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Έπαιζε φρουτάκια, μου ζήτησε λογαριασμό και υποσχέθηκε μερίδιο» - Νέα καταγγελία από πρώην εθελοντή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης