Η λάμψη της Ευγενίας Σαμαρά και το «τσεκούρι» στις αμοιβές των πρωταγωνιστών

Η λάμψη της Ευγενίας Σαμαρά και το «τσεκούρι» στις αμοιβές των πρωταγωνιστών

Αφ’ υψηλού κριτική, εμφυλιοπολεμικές δηλώσεις και τοξικό κλίμα συνιστούν μία ωραία τηλεοπτική ατμόσφαιρα

eygenia-samara-tv
Αδιαφορώ πλήρως για την οικονομική κατάσταση του Τριαντάφυλλου και δεν είναι θέμα σχολιασμού στα πάνελ αλλά δουλειά των υπηρεσιών της Πολιτείας να ελεγχθεί εάν και εφόσον υπάρχει λόγος. Δεν έχουν καμία δουλειά οι συντελεστές των ψυχαγωγικών εκπομπών να σχολιάσουν το οικονομικό προφίλ κάποιου, παρά μόνο αν έχουν στα χέρια τους στοιχεία ασφαλή και διασταυρωμένα και πάντα νόμιμα προς δημοσίευση και δημοσιοποίηση. Από την άλλη θα συμφωνήσω με τον Αγγελο Βουράκη ότι οι κλητικές προσφωνήσεις, «φιλαράκι μου», «αγοράκι μου» και τα λοιπά είναι ανάρμοστες για μία δημόσια συζήτηση και σίγουρα υποτιμητικές για τον συνομιλητή. Προσοχή όμως στην σκαλέτα. Μετά τις επιπολαιότητες και τα τραγικά λάθη που έγιναν στον αέρα των εκπομπών με σοβαρές υποθέσεις που αφορούν την Δικαιοσύνη, μην πέσουμε και πάλι στην ίδια παγίδα, αυτή τη φορά για οικονομικούς λόγους, μόνο και μόνο επειδή τα ονόματα που εμπλέκονται αφορούν celebrities.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cynq6ihndpt5)

Λογικό κι επόμενο να προκαλέσει ενδοτηλεοπτικές αναταράξεις το θέμα «Νταλάρα». Κάποιες εκπομπές, που νιώθουν θιγμένες από τα λεγόμενα του καλλιτέχνη, επιτίθενται στις εκπομπές που δικαιολογούν και δικαιώνουν τα λεγόμενά του, με την αγαπητή στα τηλεοπτικά πλατό συνήθεια, αυτή της κυβίστησης. Από την άλλη η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα είπε μία αλήθεια για τον αγαπημένο και εξαιρετικό συνάδελφο Νίκο Συρίγο. «Το θέμα είναι ότι αν δεν σου αρέσουν τα πεσίματα και δεν τα εγκρίνεις, δεν κάθεσαι κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο να μιλήσεις σε μία κάμερα». Θέλω να πιστεύω ότι ο Νίκος δεν μιλάει στους συναδέλφους επειδή εγκρίνει τα πεσίματα, αλλά από σεβασμό σε αυτό που κάνουν… Είναι συνάδελφος με ικανότητα και αξιοπρέπεια. Όταν όμως κρίνεις, θα κριθείς.

Εκτός αέρα αυτό το Σαββατοκύριακο η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται» για λόγους υγείας. Να ευχηθούμε να πάνε όλα καλά και ο τίτλος της εκπομπής να είναι η καλύτερη ευχή που δίνουμε.

Η αντάρα στον χώρο της μυθοπλασίας έχει αρχίσει για τα καλά. Πριν από λίγες ημέρες, με την εξαιρετική συνάδελφο Τίνα Μανδηλαρά, κάναμε ένα μεγάλο ρεπορτάζ στο «ΘΕΜΑ» για τις αλλαγές που θα έρθουν με το ΕΚΟΜΕ και την χρηματοδότηση των ελληνικών σειρών. Η ουσία είναι ότι θα γίνουν μεγάλες περικοπές και πιο αυστηρή αξιολόγηση με πιο «σφιχτούς» όρους. Όταν λοιπόν όλα βρίσκονται σε φάση, θα ακολουθήσουν και οι αμοιβές των συντελεστών. Ειδικά αυτές, που σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, κάνουν λόγο για αμοιβές ηθοποιών καθημερινών σειρών που από τα 600 ευρώ εκτοξεύθηκαν στα 3.000 ευρώ ανά επεισόδιο. Η κάποιων τεχνικών που λόγω αυξημένης ζήτησης και μειωμένης προσφοράς διπλασιάστηκαν. Μακάρι να έμεναν ως είχαν τα πράγματα και να αμείβονταν πλουσιοπάροχα όλοι. Όταν όμως οι νόμοι της αγοράς επιτάσσουν αλλαγές, τότε αναπόφευκτα όλα τροποποιούνται. Αλλωστε και στο παρελθόν, σε ανάλογη έκρηξη του αριθμού των σειρών ακριβώς επειδή δεν πάρθηκαν μέτρα εγκαίρως η «φούσκα» έσκασε και οι συνέπειες ήταν καταστροφικές για τον τομέα της παραγωγής.

Θετική έκπληξη η Ευγενία Σαμαρά, σημερινή καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη, στην παρουσίαση. Δεν είναι μόνο ότι συνιστά μια δροσερή και απλή παρουσία. Εχει σκέρτσο και αυτό που κάνει το κάνει με κέφι. Να, ένα πρόσωπο με μέλλον σε έναν τομέα που επιμένει να ανακυκλώνει τα ίδια και τα ίδια.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cynu0fzuxhg1)

Κλείσιμο
Δεν θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα η ειδική εκπομπή-σόου για την Eurovision. Οι λόγοι είναι οικονομικοί και κάπως έτσι ένα σόου υπερπαραγωγή με πολλές υποψηφιότητες για παρουσίαση και συμμετοχή -μεταξύ των οποίων και η Δάφνη Μπόκοτα- χάθηκε πριν καλά καλά βρεθεί.

Η πιο συναρπαστική τηλεοπτική περσόνα των τελευταίων ετών είναι η Μαρία Μάρκου, η γνωστή «γυναίκα με τα μαύρα» του επιτυχημένου «The Chase». Συνδυάζει πολύπλευρη μόρφωση, χιούμορ και αφοπλιστική γοητεία. Τι άλλο να ζητήσεις;

Απόψε σε επανάληψη το πρώτο επεισόδιο της «Famagusta» στο Mega, αμέσως μετά το επεισόδιο της «Γης της ελιάς». Οσοι το χάσατε, σπεύσατε.

Το κουίζ μας για επιδόρπιο: ποιο τηλεοπτικό πρόσωπο κάνει επιλεκτικές διαρροές για πρόταση συμμετοχής σε ριάλιτι-σόου, την οποία στην πραγματικότητα ποτέ δεν δέχτηκε;

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης