Το πείραμα της Χατζηπαντελή και η «κωλοτούμπα» της Σπυροπούλου

Το πείραμα της Χατζηπαντελή και η «κωλοτούμπα» της Σπυροπούλου

Εδώ τις σειρές δεν προλαβαίνουμε να δούμε καλά καλά, τα ξεσπάσματα μας μάραναν

TV_CHADJIPANTELI
Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι συμπαθέστατη. Για να την δεις να περιγράφει κάτι, όχι απαραίτητα λόγω γλωσσικού συνονθυλεύματος αλλά κυρίως λόγω αυθορμητισμού και απλότητας, στην έκφραση και μόνο. Αυτό προσέφερε και η παρουσία της στο «My style rocks». Αφαίρεσε όμως και κάτι βασικό: Την χημεία μεταξύ των μελών της επιτροπής. Την φιλική αυτή σχέση που δημιουργούσε ένα κλίμα διαφορετικό, μία αίσθηση παρέας και ένα πινγκ πονγκ με ατάκες. Η  Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν καλύτερη σε αυτό τον ρόλο και, κακά τα ψέματα, καταλληλότερη σε αυτή την θέση.
ΣΟΦΙΑ_ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗ__1_

Κούρασαν τα ξεσπάσματα των τηλεοπτικών προσώπων. Και όχι τίποτε άλλο, αλλά είναι και νωρίς να βάλουμε τα καλσόν να σκιστεί κανένα, να πιάσει τόπο το σόου. Καμία επαφή με την πραγματικότητα και κυρίως με την ψυχολογία του κόσμου. Φυσικά όλα για τους τίτλους. Ουσία μηδέν.

Κλείσιμο
Κούρασε και το παρελθόν της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην τηλεόραση. Και οι αναφορές σ’ αυτό. Και τα λόγια των άμεσα εμπλεκομένων και των γύρω γύρω. Λερωμένες φωλιές υπάρχουν παντού. Αλλά και εκείνη, ας αφοσιωθεί σε ό,τι την ενδιαφέρει αυτή την περίοδο και ας μην ανοίγει τέτοιες συζητήσεις, που ξέρει πολύ καλά ότι θα γίνουν. Μπορεί να αποφύγει τις απαντήσεις και τις ερωτήσεις. Ανευ κυβίστησης.
spiropoyloy_

Το ερωτικό στοιχείο και η εμβάθυνση σε θέματα σχέσεων βοήθησαν την «Μάγισσα» σημαντικά σε επίπεδο όχι μόνο αριθμών αλλά και εντυπώσεων. Ερωτα θέλει η ζωή και η σειρά, θα προσθέσω.

Αύριο, Τετάρτη, η πρεμιέρα για το «Πρωινό Σου Σου» στο Open με την Ελενη Τσολάκη. Αλλάζουν και πάλι οι ισορροπίες στην ζώνη των 10 αλλά και των 12. Δεν θα ησυχάσουμε ποτέ στην τηλεόραση.
IMG_1469

Εντωμεταξύ κάθε μέρα προστίθεται και μία σειρά στην τηλεοπτική σκαλέτα. Επαναλαμβάνω ότι «καίγονται» αξιόλογες παραγωγές καθώς είναι αδύνατο ένας λογικός τηλεθεατής να παρακολουθήσει όλα αυτά τα σίριαλ και να γίνουν συνήθεια.

Δύσκολα τα πράγματα για το «Fame Story» στην prime time. Πτώση και για την «Φάρμα». Ερχεται και το «I’ m a celebrity, get me out of here» την Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου. Ας ελπίσουμε ότι στην θέση του διάσημου δεν θα μπει ο τηλεθεατής αναζητώντας διέξοδο. Θα δείξει…

Πρεμιέρα και για τη νέα φιλόδοξη σειρά του Alpha «Το προξενιό της Ιουλίας» στις 22.40. Αυτή η ζώνη ενισχύθηκε και ενισχύεται σημαντικά μετρώντας ήδη τέσσερις δυνατούς παίκτες της μυθοπλασίας.
Το Προξενιό της Ιουλίας | Πρεμιέρα Τετάρτη στις 22:40

Κουίζ: ποια παρουσιάστρια, η οποία είναι εκτός στην παρούσα φάση, ζητούσε από τον στυλίστα της εκπομπής της, να αλλάξει το ντύσιμο της συνεργάτιδάς της, προκειμένου να δείχνει λιγότερο όμορφη;

Ειδήσεις σήμερα:

Υπουργείο Υγείας: Παύεται από τα καθήκοντά της η Διοίκηση του νοσοκομείου «Αγία Όλγα»

Κορωνοϊός: Σε έξαρση η νόσος - Πότε πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο για την Covid και πότε για τη γρίπη

Ο Πλεύρης σχολιάζει την παρουσία Κασσελάκη στη Βουλή: «Πρώτη φορά χειροκροτητής πρόεδρος»

Περιφερειακές & Δημοτικές Εκλογές 2023

Πώς ψηφίζω & Πού ψηφίζω: Μάθετε πού και πώς ψηφίζετε βήμα-βήμα
Οδηγός για τις Δημοτικές & Περιφερειακές Εκλογές 2023
Όλες οι Ειδήσεις για τις Δημοτικές Εκλογές 2023
- Δείτε LIVE τα αποτελέσματα των Περιφερειακών & Δημοτικών Εκλογών 2023
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης