Χρήστος Βασιλόπουλος: Ένα παιδί είναι ευτυχισμένο με δύο χωρισμένους γονείς που είναι ισορροπημένοι

Χρήστος Βασιλόπουλος: Ένα παιδί είναι ευτυχισμένο με δύο χωρισμένους γονείς που είναι ισορροπημένοι

Δεν μπορώ να περάσω τη ζωή μου και να πω ότι τελικά έμεινα σε μία σχέση που δεν πήγαινε και έμεινα για το παιδί, συμπλήρωσε

vasilopoulos_23
Ο Χρήστος Βασιλόπουλος μίλησε για τον γιο του και τη σχέση με την πρώην σύντροφό του, καλεσμένος στην εκπομπή «Δύο στις 10» το Σάββατο 18 Μαΐου.

Αναλυτικά, περιέγραψε: «Ο γιος μου μπορεί να μου πει κάτι που να με λιώσει. Στη Γιορτή της Μητέρας πήγα πέντε ημέρες να τον δω και του είπα ότι αυτή τη μέρα πρέπει να γράψουμε σε γράμμα κάτι στη μαμά. Δώσαμε στη μαμά του στο κομμωτήριο που δουλεύει λουλούδια και το πρωί του είχα πει ότι πρέπει να νιώθει πάρα πολύ τυχερός που έχεις μια μαμά η οποία σε φροντίζει κτλ και φεύγοντας από το κομμωτήριο μου είπε: "Μπαμπά νιώθω πολύ τυχερός για τη μαμά". Με έλιωσε».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1cmqpggjd9t)

Σχετικά με τον χωρισμό του και το πώς τον αντιμετώπισε για το καλό του παιδιού του, ο Χρήστος Βασιλόπουλος ανέφερε: «Όταν υπάρχει ένας χωρισμός, πρέπει να σκεφτείς το παιδί και ότι είναι προτεραιότητα. Κάνουμε τα πάντα για το παιδί και συνεχίζει ο καθένας τη ζωή του. Δεν θα ήμουν σε έναν γάμο ή μια σχέση για το παιδί, αλλά δεν το κατακρίνω γιατί μπορεί να αλλάξει κάτι στη συνέχεια. Δεν μπορώ να περάσω τη ζωή μου και να πω ότι τελικά έμεινα σε μία σχέση που δεν πήγαινε και έμεινα για το παιδί. Νομίζω πως ένα παιδί είναι ευτυχισμένο με δύο χωρισμένους γονείς που είναι ισορροπημένοι κι αγαπημένοι, παρά με δύο ανθρώπους που είναι σε μία σχέση για να το καλύψουν αυτό και είναι δυστυχισμένοι και καταπιεσμένοι».

Ειδήσεις σήμερα:

Στην πρεμιέρα του Αργυρού ο Κασσελάκης με τον Τάιλερ, το γλέντησαν από σουίτα με υψωμένη γροθιά - Δείτε βίντεο

Οι νέες δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά μετά το λεκτικό περιστατικό με τους τρεις μοναχούς


Λόπεζ - Αφλεκ: Δυο ξένοι στην ίδια πόλη, ψάχνει ο καθένας για δικό του σπίτι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης