Χοακίν Φίνιξ: Χαστούκισε τη Βανέσα Κίρμπι στο «Napoleon» χωρίς να το γράφει στο σενάριο

Χοακίν Φίνιξ: Χαστούκισε τη Βανέσα Κίρμπι στο «Napoleon» χωρίς να το γράφει στο σενάριο

«Ο καθένας είχε το ελεύθερο να κάνει ό,τι ήθελε» τόνισε η ηθοποιός

napoleon38893
Μπορεί η «Barbie» και ο «Oppenheimer» να μονοπωλούν το ενδιαφέρον του κοινού, αλλά ακόμη μία μεγάλη παραγωγή έρχεται με τον οσκαρικό Χοακίν Φίνιξ.

Ο λόγος για το «Napoleon», όπου πρωταγωνιστεί ο «Τζόκερ» σε σκηνοθεσία του ταλαντούχου Ρίντλεϊ Σκοτ. Όσο πιο κοντά είναι η πρεμιέρα, τόσο περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στην επιφάνεια για το φιλμ.

Τις τελευταίες ώρες, τον γύρο του διαδικτύου κάνει, η αληθινή ιστορία πίσω από το χαστούκι του Φίνιξ στη Βανέσα Κίρμπι, η οποία υποδύεται την Ιωσηφίνα, την πρώτη σύζυγο του Ναπολέοντα.

Μια από τις σκηνές περιλαμβάνει έναν καβγά μεταξύ του Ναπολέοντα και της Ιωσηφίνας το κοινό θα δει τον Φίνιξ να χαστουκίζει τη συμπρωταγωνίστριά του.
Κλείσιμο

Σε συνέντευξή της, η Κίρμπι αποκάλυψε πως έκανε μία συγκεκριμένη συμφωνία με τον Χοακίν Φίνιξ, κατά την οποία ο καθένας από τους δύο έχει το ελεύθερο να κάνει ο,τιδήποτε «για να σοκάρει ο ένας τον άλλον», προκειμένου να αποδοθεί όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικά η σκηνή του καβγά.

Είναι γνωστό άλλωστε, ότι ο Χοακίν Φίνιξ μπαίνει βαθιά μέσα στον ρόλο και ουσιαστικά «μεταμορφώνεται» στον χαρακτήρα που θα υποδυθεί.

Το πρώτο τρέιλερ
Η Sony και η Apple δημοσίευσαν στα μέσα του Ιουλίου το πρώτο τρέιλερ για το «Napoleon», το πολυαναμενόμενο έργο πάθους του θρυλικού σκηνοθέτη Ρίντλεϊ Σκοτ που τον επανασυνδέει με τον Χοακίν Φίνιξ. Ο Φίνιξ αναλαμβάνει τον ρόλο του Γάλλου κατακτητή Ναπολέοντα Βοναπάρτη.

Το τρέιλερ της ταινίας δείχνει τον Ναπολέοντα του Φίνιξ μέσα στα χρόνια, να αναρριχάται μέσα από τις τάξεις και η κλιμάκωση των σκηνών μάχης φαίνεται να μην απογοητεύει. Ο Ναπολέων δηλώνει ότι είναι προορισμένος για μεγαλεία, αλλά ότι όσοι βρίσκονται στην εξουσία τον βλέπουν ως όπλο που μπορούν να χρησιμοποιήσουν, οπότε αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να πάρει τον θρόνο της Γαλλίας για τον εαυτό του.
Napoleon — Official Trailer



Ειδήσεις σήμερα:

Θέλει να δημιουργήσει ίδρυμα για την ψυχική υγεία ο Τσιτσιπάς - Δείτε βίντεο

Πώς η Ευρώπη έγινε... καμινέτο - Το υποθαλάσσιο ηφαίστειο, το «ηλιακό μάξιμουμ» και το φαινόμενο «Ελ Νίνιο»

Άνδρας στην Κατερίνη σπρώχνει με δύναμη ανήλικο και τον «πετάει» σε ράφια περιπτέρου - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης