Ο Μουτσινάς και ο αποχαιρετισμός, ο Θεοδωράκης και ο οργασμός

Ο Μουτσινάς και ο αποχαιρετισμός, ο Θεοδωράκης και ο οργασμός

Φάγαμε τον γάιδαρο και πλέον μένει η ουρά, η οποία μάλλον είναι μεγαλύτερη από τον γάιδαρο…

moutsinas
Η τελευταία εκπομπή του Νίκου Μουτσινά είχε … απ’ όλα. Η σχεδόν όλα. Σίγουρα είχε συναίσθημα, πολλούς καλεσμένους, φορτισμένο κλίμα, τραγούδι, χορό, απρόοπτα, γέλιο, κλάμα και πολλές εκπλήξεις. Ο καθένας οργανώνει, όπως εκείνος νιώθει και θέλει, το αποχαιρετιστήριο πάρτι του. Μία παρένθεση μόνο. Κάποιοι καλεσμένοι μας εξέπληξαν… Για τους λόγους που επελέγησαν. Δικός τους λογαριασμός θα μου πείτε και σωστά. Όμως εμένα, σε αυτό τον μαραθώνιο μου έλειψαν αρκετά: μου έλειψαν αυτά τα δεκαπέντε παιδιά που συναντούσα καθημερινά στην αίθουσα των viewers της εκπομπής και που δίχως αυτά εκπομπή δεν θα υπήρχε. Μου έλειψε ο υπέροχος Στέλιος Κλώνος, η ψυχή του πλατό που και στα δύσκολα ανέβαζε το κέφι και το δικό τους και το δικό μας. Μου έλειψαν οι άνθρωποι που εμπνεύστηκαν την Βάνια, που την μεταμόρφωσαν. Μου έλειψε η ψυχή της εκπομπής που βρίσκεται πίσω από τις κάμερες. Εμένα… Κατά τα άλλα εις το επανιδείν.

Δημοσιογραφικές μετακινήσεις: από τον ΑΝΤ1 στον ΣΚΑΪ ο Κωστής Τσιακανίκας, από τον ΣΚΑΪ στο OPEN ο Γιάννης Κολοκυθάς. Καλή συνέχεια και στους δύο.

«Είμαι στα γυρίσματα των «Πρωταγωνιστών». 8 γυναίκες μου μιλούν για το σώμα τους, το σεξ, τον οργασμό! Ναι! Κλείνουμε την φετινή σεζόν με ένα αφιέρωμα στον γυναικείο οργασμό! Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο;» αναρωτιέται ο Σταύρος Θεοδωράκης. Όχι, Σταύρο μου.

Πρωί μετακομίζουν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά και το «Πρωίαν σε είδον» μάλλον θα γίνει πραγματικότητα. Ας ελπίσουμε ότι θα ενισχυθεί σε περιεχόμενο μία εκπομπή η οποία ως τώρα είχε ως πιο έντονο αποτύπωμα τις δηλώσεις και τις θέσεις του παρουσιαστή της και κάποιες συνεντεύξεις…

Κάποια στιγμή ίσως να περιοριστούν τα λογίδρια, τα δάκρυα, οι μετάνοιες, η αγάπη η υπερβολική, οι μπηχτές και οι δηλώσεις αφοσίωσης στα κανάλια, που συνοδεύουν την λήξη των εκπομπών. Υπερβολές που δεν αφορούν το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο θα μας ξαναδεί, σχεδόν όλους, τον Σεπτέμβρη. Ας τα πούμε μεταξύ μας. Και ας πούμε αλήθειες.. Γκούχου γκούχου…

Κλείσιμο
Τα ωραίο τρέιλερ, τι ωραίες εικόνες είναι αυτές που προετοιμάζουν το έδαφος για το «Προξενιό της Ιουλίας» την επόμενη σεζόν στον Alpha. Πόσο ωραίες δουλειές γίνονται.

Το προξενιό της Ιουλίας | Έρχεται στον Alpha

Εδώ η Μπέττυ, εκεί η Μπέττυ, πού είναι η Μπέττυ; Ελα μου ντε…

Νέο σίριαλ στην ελληνική μεταγραφική αρένα. Τι θα παρουσιάσει η Σοφία Αλιμπέρτη. Πάνω που κάτι έστρωσε, ξέστρωσε.

Στην τηλεόραση τα πρόσωπα δεν μπορεί να επιλέγονται ούτε από τα κοινωνικά δίκτυα αλλά ούτε και από το youtube. Αλλα γούστα, άλλα κοινά.

Επίσης, βασική παράμετρος για δημοσιογραφικές θέσεις είναι να μπορείς να φέρεις πληροφορία ή να κάνεις αξιοπρεπώς μία συνέντευξη. Οι αποψάρες περισσεύουν πια στα πάνελ. Πόσες ν’ αντέξουμε;

Κλείνουμε με κουίζ: ποια ηθοποιός δέχτηκε πρόταση για να παρουσιάσει εκπομπή, για πρώτη φορά;


Ειδήσεις σήμερα:

Επίδομα αδείας: Διάρκεια και αποδοχές

Joesthetics: Το τελευταίο post του διάσημου bodybuilder πριν πεθάνει στα 30 του και οι νύξεις για την υγεία του

Ορκίζεται η νέα Βουλή - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τις αφίξεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης