Survivor All Star: Ο Ηλίας Μπόγδανος έβαλε τα κλάματα - «Δεν το έχω παρατήσει απλά είναι δύσκολο»

Survivor All Star: Ο Ηλίας Μπόγδανος έβαλε τα κλάματα - «Δεν το έχω παρατήσει απλά είναι δύσκολο»

«Μένει πολύ λίγο και δεν θέλω να πέφτω τώρα που είναι η τελική ευθεία, αλλά το μυαλό μου είναι συνέχεια έξω» δήλωσε ο παίκτης

ilias_mpogdanos
Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor All Star ο Ηλίας Μπόγδανος ήταν ιδιαίτερα φορτισμένος συναισθηματικά, καθώς μίλησε για το ενδεχόμενο να βρίσκεται στον τελικό και θυμήθηκε την προηγούμενη εμπειρία του, ενώ τόνισε πόσο δύσκολο είναι για αυτόν συναισθηματικά ο διαγωνισμός μετά από τόσους μήνες μακριά από την οικογένειά του.

«Μίλησε για το τέλος ο Γιώργος για πρώτη φορά, αυτό το πολυπόθητο τέλος. Με ρώτησε αν βλέπω τον εαυτό μου στο Γαλάτσι. Και του είπα ότι το έχω ξαναζήσει, και του είπα ότι "Ναι τον βλέπω και το θέλω"», ανέφερε αρχικά ο παίκτης της Μπλε Ομάδας.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctbqh1s2bs01)

«Θυμάμαι χαρακτηριστικά τα πρώτα βήματα σε εκείνη την κερκίδα και ήταν η πρώτη μου επαφή με τον κόσμο μετά το παιχνίδι. Βλέπεις πρόσωπα, γνώριμα πρόσωπα, βλέπεις την οικογένειά σου που είναι εκεί για σένα, που σε έχουν πιστέψει μέχρι το τέλος και έχουν έρθει να σε δουν από κοντά μετά από τόσους μήνες που σε βλέπουν από το γυαλί», διηγήθηκε στη συνέχεια για την εμπειρία του από τον τελικό του διαγωνισμού που είχε ζήσει.

«Τους κάνω συνέχεια εικόνα και δεν θέλω να τους απογοητεύω. Μένει πολύ λίγο και δεν θέλω να πέφτω τώρα που είναι η τελική ευθεία αλλά το μυαλό μου είναι συνέχεια έξω. Προσπαθώ πολύ να το παλέψω», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Δεν το έχω παρατήσει απλά είναι δύσκολο. Το μόνο που σκέφτομαι και μου δίνει πολλή δύναμη, είναι ότι έχει αποδειχτεί πολλές φορές στη ζωή μου ότι όταν είσαι χαμηλά δεν υπάρχει περίπτωση να μη γυρίσεις», είπε στο τέλος ο Ηλίας Μπόγδανος.

Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 2023 - Μητσοτάκης: Νέα αύξηση του κατώτατου μισθού από το 2024, στα 950 ευρώ στο τέλος τετραετίας

Δημοσκόπηση Marc: Το 43,8% θέλει αυτοδυναμία της ΝΔ, στις 20,3 μονάδες η διαφορά με ΣΥΡΙΖΑ

Κύκλωμα εκβιαστών στα Νότια Προάστια: Οι «φουσκωτοί», χτυπούσαν και απειλούσαν τα θύματά τους

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης