Αναστασία Τερζή: Ποια είναι η εντυπωσιακή γιατρός που μπαίνει στους «Προδότες» του ΑΝΤ1 - Δείτε φωτογραφίες

Αναστασία Τερζή: Ποια είναι η εντυπωσιακή γιατρός που μπαίνει στους «Προδότες» του ΑΝΤ1 - Δείτε φωτογραφίες

Η ξανθιά καλλονή λίγο πριν την πρεμιέρα του ριάλιτι παιχνιδιού βρίσκεται στο Άμστερνταμ απ΄ όπου και ευχήθηκε στους εκατοντάδες χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους σε Instagram και Facebook καλό μήνα

anastasia-terzi
Την ώρα που το πρώτο παιχνίδι στρατηγικής και μυστηρίου «Οι Προδότες» ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Τετάρτη στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, εντύπωση προκαλεί μεταξύ των παικτών η συμμετοχή της εκρηκτικής Αναστασίας Τερζή, της τραγουδίστριας, μοντέλου και πτυχιούχου της Ιατρικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, που μαγνητίζει με την εντυπωσιακή της εικόνα.

Η ξανθιά καλλονή λίγο πριν την πρεμιέρα του ριάλιτι παιχνιδιού και τον εγκλεισμό της στην έπαυλη, μαζί με τους 21 ακόμα παίκτες, βρίσκεται στο Άμστερνταμ απ΄ όπου και ευχήθηκε στους εκατοντάδες χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους σε Instagram και Facebook καλό μήνα.

Δείτε φωτογραφίες της

anastasia-terzi1
anastasia-terzi2
anastasia-terzi3
anastasia-terzi4
anastasia-terzi5


Σύμφωνα με τα βιογραφικά της στοιχεία στην επίσημη σελίδα του ριάλιτι παιχνιδιού, η 27χρονη ζει στην Αθήνα και επαγγελματικά δραστηριοποιείται και στο Ντουμπάι καθώς εκεί διατηρεί σαλόνι ομορφιάς. Από το 2020 είναι κάτοχος μεταπτυχιακού πτυχίου στην μοριακή και εφαρμοσμένη φυσιολογία από την Ιατρική σχολή του ΕΚΠΑ από την οποία αποφοίτησε το 2017.

Η ίδια έχει συμμετάσχει και σε αρκετούς διαγωνισμούς ομορφιάς, καθώς το 2021 είχε διακριθεί ως Miss Greece. Την ίδια χρονιά ταξίδεψε στον Λίβανο για την εκπροσώπηση της χώρας μας στον διεθνή διαγωνισμό Miss World Next Top Model 2021 όπου έλαβε το τίτλο “Miss best body”.

Κλείσιμο
Σε νεαρότερη ηλικία έχει κατακτήσει τον τίτλο «Μiss Grand Greece International», ενώ το 2014 εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Μπανγκόκ, στον διεθνή διαγωνισμό «Μiss International», κατακτώντας τον τίτλο «Μiss Fashion Model of the World». Τα τελευταία χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι στην Ελλάδα με συνεργασίες δίπλα στον Λευτέρη Πανταζή και τον Πάνο Κιάμο ενώ πολλές είναι και οι εμφανίσεις στο εξωτερικό.

Σχετικά με το παιχνίδι δηλώνει πως λατρεύει τα μυστήρια και ότι μπορεί πολύ εύκολα να παραπλανήσει και να μπερδέψει τους γύρω της.

Η 27χρονη λατρεύει επίσης τα ταξίδια και τις φωτογραφήσεις με μαγιό κι αυτό φαίνεται από τις αμέτρητες αναρτήσεις της.

Ειδήσεις σήμερα:

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Σε επτά νέες συλλήψεις προχώρησε η ΕΛΑΣ

Τροχαία δυστυχήματα: Γονείς που έχασαν τα παιδιά τους άδικα στην άσφαλτο - Τα έργα που άφησαν στη μνήμη τους

Σουηδία: Επίθεση με μαχαίρι σε σχολείο – Τουλάχιστον 3 τραυματίες

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης