Ο Μάκης Δελαπόρτας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο γνωστός ηθοποιός και βιογράφος μίλησε για τους μεγάλους σταρ του ελληνικού κινηματογράφου και έκανε μία ξεχωριστή μνεία στον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και την Αλίκη Βουγιουκλάκη.
«Έχω γράψει τόσα βιβλία αλλά πάντα η κουβέντα θα έρχεται στην Αλίκη και στον Δημήτρη, στιγμάτισαν όλη την Ελλάδα. Η Αλίκη θα πουλάει πάντα, οι σημερινές γενιές μεγαλώνουν με τις ταινίες της και με ρωτάνε πολύ συχνά για αυτήν πράγματα», ανέφερε ο Μάκης Δελαπόρτας.
«Με έβαλαν στο σπίτι τους. Φίλος με τον Παπαμιχαήλ έγινα βέβαια μετά τον θάνατο της Αλίκης, γιατί δεν μπορούσες να είσαι φίλος και με τους δύο», δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός.
«Υπήρχαν κάποιες εντάσεις μεταξύ τους. Ξέρω και κάποια πράγματα που δεν λέγονται. Υπήρχε και μία αντιπαλότητα σε επαγγελματικό επίπεδο, ο Δημήτρης δεν μπορούσε να δεχθεί ότι η Αλίκη πάντα ήταν πρώτο όνομα», πρόσθεσε ο Μάκης Δελαπόρτας.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csdehb3i44dt)
«Πέρασαν και οι δύο στο Εθνικό συμμαθητές. Εκείνος τότε δεν είχε κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον για την Αλίκη, γιατί είχε ήδη σχέση με τη Δέσπω Διαμαντίδου. Όταν έπαιξαν στο θέατρο πρώτη φορά ο Δημήτρης και η Αλίκη, εκεί ερωτεύτηκαν. Έπαιζε και η Δέσπω σε εκείνον τον θίασο και όταν ο Δημήτρης έβαλε δαχτυλίδι στην Αλίκη επί σκηνής το είδε εκείνη και πήγε στο καμαρίνι και έκλαιγε», διηγήθηκε ο ηθοποιός.
«Το έμαθε επί σκηνής ότι αυτοί θα γίνουν ζευγάρι πια. Περίμενε να τελειώσει η σεζόν πολύ απογοητευμένη. Δεν ξαναπαντρεύτηκε η Δέσπω Διαμαντίδου, πληγώθηκε πάρα πολύ, γιατί ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ήταν ο έρωτας της ζωής της», αποκάλυψε ο Μάκης Δελαπόρτας.
Από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας έως τα ομαδικά αθλήματα και τις δράσεις ευεξίας, η αθλητική κοινότητα της Motor Oil μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της και στηρίζοντας παράλληλα έναν σημαντικό σκοπό
Ο επίλογος του φετινού Plastic Free Greece γράφτηκε δυναμικά το τριήμερο 23 - 25 Σεπτεμβρίου με τέσσερις καθαρισμούς στο 3ο μεγαλύτερο νησί της χώρας, που το ανακούφισαν σημαντική από την ανθρωπογενή ρύπανση.