Σπίτι με το MEGA: Υποδέχεται δύο υπέροχες κυρίες του ελληνικού τραγουδιού

Σπίτι με το MEGA: Υποδέχεται δύο υπέροχες κυρίες του ελληνικού τραγουδιού

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μοιράζονται τη σκηνή - Δείτε το τρέιλερ

spiti-me-to-mega-4544
Το «Σπίτι με το MEGA» υποδέχεται δύο υπέροχες κυρίες του ελληνικού τραγουδιού. Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μοιράζονται τη σκηνή και ερμηνεύουν τις μεγάλες τους επιτυχίες

Μία μοναδική μουσική συνάντηση θα έχουμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε απόψε στις 21:00 στο «Σπίτι με το MEGA»! Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, δύο σημαντικές ερμηνεύτριες με αποδεδειγμένη σκηνική χημεία, μοιράζονται με τη Ρούλα Κορομηλά στιγμές-σταθμούς της καλλιτεχνικής πορείας τους και στη συνέχεια μας συγκινούν αλλά και μας ξεσηκώνουν με τις τεράστιες επιτυχίες τους.

Τραγούδια που αναγνωρίζουμε από την πρώτη νότα, στίχοι που ξέρουμε απέξω κι ανακατωτά, θα ακουστούν σε ένα μοναδικό μουσικό αφιέρωμα με κοινό παρονομαστή το ταλέντο.

Δείτε το τρέιλερ

Σπίτι με το Mega: Με την Ε. Αρβανιτάκη και την Ε. Ζουγανέλη | Σάββατο 8/4, 21:00 (trailer)
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ερμηνεύει τις επιτυχίες της, ξεδιπλώνοντας το εντυπωσιακό της ρεπερτόριο: «Το κόκκινο φουστάνι», «Της καληνύχτας τα φιλιά», «Τα κορμιά και τα μαχαίρια», «Δυνατά» είναι λίγα μόνο από τα διαμάντια της δισκογραφίας της, που θα απολαύσουμε απόψε, δυναμώνοντας την ένταση.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, με την υπέροχη φωνή και την εκρηκτική σκηνική παρουσία, είναι η ιδανική συνοδοιπόρος της Ελευθερίας Αρβανιτάκη. Μεταξύ άλλων θα ακούσουμε τα αγαπημένα «Έλα», «Δεύτερα κλειδιά», «Η επιμονή σου», «Τα λέμε», κ.ά. Δεν θα λείψουν τα ξεχωριστά ντουέτα, με τις δυο τους να σφραγίζουν ερμηνευτικά σπουδαία ελληνικά τραγούδια.

Κοντά τους θα βρεθούν εκλεκτοί καλεσμένοι: η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» Ελεονώρα Μελέτη, οι δημοσιογράφοι Μένιος Σακελλαρόπουλος και Λένα Αρώνη, η ηθοποιός Δήμητρα Στογιάννη και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιάννης Νταλιάνης.

Το «Σπίτι με το MEGA» αφήνεται στους ρυθμούς δύο εξαιρετικών ερμηνευτριών απόψε στις 21:00!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης