Λόλα Νταϊφά για Ελένη Μενεγάκη: «Μπορώ να πω ότι ήταν πιο έξυπνη από ό,τι όμορφη»

Λόλα Νταϊφά για Ελένη Μενεγάκη: «Μπορώ να πω ότι ήταν πιο έξυπνη από ό,τι όμορφη»

Όσο για την τηλεοπτική συνύπαρξη της παρουσιάστριας με τη Ρούλα Κορομηλά, δήλωσε: «Δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα οι δυο τους, γράφουν κι οι δύο την ιστορία τους»

lola-ntaifa
H Λόλα Νταϊφά έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά πρόσωπα, με τα οποία έχει συνεργαστεί.

Η λεγόμενη «Σιδηρά Κυρία των Δημοσίων Σχέσεων» μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» κι αρχικά, αποκάλυψε πώς της έδωσαν το εν λόγω «παρατσούκλι».

«Το "Σιδηρά Κυρία" βγήκε από τις ώρες που δούλευα, ήταν πολλές οι ώρες. Αν δούλευα εννιάμισι ώρες και όχι δέκα ή δέκα και μισή, νόμιζα ότι κλέβω τον εργοδότη μου, τον κύριο Κυριακού», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη Ρούλα Κορομηλά, για την οποία δήλωσε ότι δεν μπορεί να είναι αντικειμενική, λόγω της συμπάθειας που τρέφει για εκείνη.

«Τεράστιο όνομα, ήταν πάντα ανεπιτήδευτη και δουλευταρού. Νομίζω ότι αυτό την έκανε το κορίτσι της διπλανής πόρτας και τώρα που ξαναβγήκε, το ξέρει το παιχνίδι. Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενική με τη Ρούλα, μου αρέσει. Όλους όσους τους φιλοξενεί τώρα τους έχει βοηθήσει στο παρελθόν και της χρωστάνε», δήλωσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cr00djxrqx3d)

Αναφορικά με την Ελένη Μενεγάκη και την πρόσφατη τηλεοπτική της συνύπαρξη με τη Ρούλα Κορομηλά, σχολίασε: «Η Ελένη ήταν μια πολύ όμορφη κοπέλα και πάρα πολύ έξυπνη. Μπορώ να πω ότι ήταν πιο έξυπνη από ό,τι όμορφη. Δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα οι δυο τους, γράφουν κι οι δύο την ιστορία τους».

Τέλος, μίλησε για τη μακροχρόνια φιλία που διατηρούσε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. «Η Αλίκη ήταν θεά, είχε ανασφάλειες, αλλά τις ήξερε. Έλεγε ας πούμε, ότι δεν έχει τα πόδια της Λάσκαρη, αλλά ότι και τα δικά της ήταν μια χαρά. Ακόμα κι όταν ήταν στενοχωρημένη, έλαμπε. Άνθρωπο να λάμπει, ακόμα κι όταν κλαίει, δεν έχω ξαναδεί», δήλωσε.


Ειδήσεις σήμερα:

Η απολογία του σταθμάρχη: Δεν θυμάμαι τι έγινε - Εικάζω ότι το κλειδί κούμπωσε στιγμιαία


Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Ήταν λίγο επιπόλαιος» λέει για τον σταθμάρχη Λάρισας ο συνάδελφός του από τα Παλαιοφάρσαλα


Σύγκρουση τρένων: Ο επιθεωρητής του ΟΣΕ πήγε στα Τέμπη, είδε «εκατόμβη» και... εξαφανίστηκε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης