Ο Μπιλ Γκέιτς έχει σχέση με τη χήρα του Διευθύνοντος Συμβούλου της Oracle

Ο Μπιλ Γκέιτς έχει σχέση με τη χήρα του Διευθύνοντος Συμβούλου της Oracle

Η 60χρονη χήρα του Χερντ και ο 67χρονος Αμερικανός επιχειρηματίας με καθαρή περιουσία 106 δισεκατομμυρίων δολαρίων, είχαν γνωριστεί πριν τον θάνατο του Μαρκ χάρη στην αμοιβαία αγάπη τους για το τένις

Collage_Maker-09-Feb-2023-05_36-AM
Ο Μπιλ Γκέιτς φέρεται να έχει σχέση με την Πάολα Χερντ, χήρα του εκλιπόντος CEO της Oracle, της μεγαλύτερης εταιρείας επιχειρηματικού λογισμικού στον κόσμο, Μαρκ Χερντ, για περισσότερο από ένα χρόνο.

«Είναι αχώριστοι», είπε χθες ένας φίλος του φημολογούμενου ζευγαριού στην Daily Mail. «Είναι μαζί πάνω από ένα χρόνο και βρίσκονται σε μια ρομαντική σχέση».

Ο σύζυγος της Πάολα πέθανε σε ηλικία 62 ετών τον Οκτώβριο του 2019 μετά από μια μάχη με τον καρκίνο. Είχε εκτιμώμενη καθαρή περιουσία 500 εκατομμυρίων δολαρίων τη στιγμή του θανάτου του.

Ο Μαρκ Χερντ διηύθυνε την εταιρεία κατασκευής υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett-Packard από το 2005 έως το 2010 και αποχώρησε εξαιτίας ενός σκανδάλου σεξουαλικής παρενόχλησης και εντάχθηκε στην Oracle ένα μήνα αργότερα.

Η Πάολα εργάστηκε κάποτε ως στέλεχος τεχνολογίας και τώρα προγραμματίζει εκδηλώσεις και φιλανθρωπίες.

Η 60χρονη χήρα του Χερντ και ο 67χρονος Αμερικανός, ο οποίος έχει καθαρή περιουσία 106 δισεκατομμυρίων δολαρίων, είχαν γνωριστεί πριν τον θάνατο του Μαρκ χάρη στην αμοιβαία αγάπη τους για το τένις. Είχαν φωτογραφηθεί μαζί σε έναν αγώνα τένις το 2015.

Κλείσιμο
Μόλις τον περασμένο μήνα, εκείνη και ο συνιδρυτής της Microsoft εθεάθησαν να παρακολουθούν μαζί τον τελικό του ανδρικού σινγκλ στο Australian Open στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

bill_gates


Η Πάολα και ο Μάρκ είχαν δύο κόρες, την Κάθριν και την Κέλι.

Mark_Hurd_wife_Paula_Hurd1
Ο Μαρκ Χαρντ και η σύζυγός του Πάολα Χαρντ


O Μπιλ Γκέιτς, ήταν παντρεμένος με την Μελίντα Γκέιτς, για 27 χρόνια και πήραν διαζύγιο τον Αύγουστο του 2021 και έχουν τρία παιδιά την 26χρονη Τζένιφερ, τον 23χρονο Ρόρι και την 20χρονη Φοίβη.

000_19G7U3
Ο Μπιλ Γκέιτς και η πρώην σύζυγός του Μελίντα Γκέιτς





Ειδήσεις σήμερα:

Πέτρος Φιλιππίδης: Έξι χρόνια κάθειρξη για την πρώτη απόπειρα βιασμού και πέντε για τη δεύτερη - Αναμένεται η απόφαση για τη συγχώνευση

Σεισμός στην Τουρκία: Το «ευχαριστώ» της Αϊρίν στην ΕΜΑΚ που την διέσωσε μετά από 50 ώρες στα συντρίμμια

Ο «Μάξιμος Σαράφης» έταξε δάνειο ακόμη και σε... νεκρό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης