MasterChef 2023 – Το διαγωνιστικό μέρος ξεκίνησε με μεγάλες αλλαγές και εκπλήξεις

MasterChef 2023 – Το διαγωνιστικό μέρος ξεκίνησε με μεγάλες αλλαγές και εκπλήξεις

Το MasterChef 2023 κράτησε τις υποσχέσεις του για ανατροπές, αλλαγές και εκπλήξεις και ήδη από τα επεισόδια των auditions παρακολουθήσαμε μια διαφορετική διαδικασία επιλογής των διαγωνιζόμενων, άμεση και ουσιαστική: όποιος φόρεσε λευκή ποδιά είδε και «λευκό καπνό» αφού είχε αμέσως πάρει τη θέση του στην κουζίνα και στο σπίτι του MasterChef

master_chef_xr
Όποιος φόρεσε μαύρη ποδιά είχε ακόμη μία μαγειρική ευκαιρία για να παλέψει και να κρατήσει το όνειρό του ζωντανό.

Και κάπως έτσι οι 24 υποψήφιοι MasterChef ξεκίνησαν δυναμικά το διαγωνιστικό μέρος και παρόλο που δήλωσαν πανέτοιμοι και άνετοι να ακούσουν τις μεγάλες ανατροπές και τα νέα δεδομένα, οι ανακοινώσεις που παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Τρίτης τούς αιφνιδίασαν με το πρώτο «καλησπέρα σας και καλώς ήρθατε στο MasterChef 2023» ενώ οι ακόμα πιο γρήγοροι ρυθμοί, τέσταραν τις αντοχές τους.

Στο MasterChef 2023, κάθε εβδομάδα οι επίδοξοι μάγειρες θα διαγωνίζονται εναλλάξ σε δοκιμασία Mystery Box και Test Δημιουργικότητας και οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, θα δοκιμάζουν όλα τα πιάτα.
master_chef_in__1_

Εκείνος ή εκείνη με το καλύτερο πιάτο δεν θα έχει μόνο τα πλεονεκτήματα στην επερχόμενη ομαδική δοκιμασία αλλά θα κερδίζει και έπαθλο 1.000 ευρώ! Στον αντίποδα, οι διαγωνιζόμενοι με τις πιο αδύναμες προσπάθειες θα πρέπει να μαγειρέψουν στη δοκιμασία αποχώρησης για να διατηρήσουν τη θέση τους στο διαγωνισμό.

Οι αλλαγές όμως δεν σταματούν εδώ! Αυτή τη χρονιά, οι διαγωνιζόμενοι δεν θα έχουν κανένα «δίχτυ ασφαλείας», αφού, για πρώτη φορά στην ιστορία του διαγωνισμού, δεν θα υπάρχουν επιστροφές και η ήττα θα σημαίνει και την οριστική αποχώρηση από το ΜasterChef 2023. Οι παίκτες θα πρέπει να μαγειρεύουν σαν να είναι η τελευταία τους μέρα, γιατί όντως μπορεί να είναι η τελευταία τους μέρα.
master_chef_in__2_

Κλείσιμο
Στην πρώτη Δοκιμασία Αποχώρησης, οι τρεις chef κριτές, κράτησαν την υπόσχεσή τους για περισσότερες εκπλήξεις και έκαναν μια νέα ανακοίνωση – βόμβα. Ο υποψήφιος προς αποχώρηση θα έχει μια τελευταία ευκαιρία να υπερασπιστεί τη θέση του στο διαγωνισμό απέναντι σε έναν διαγωνιζόμενο από παλιούς κύκλους του MasterChef, σε μια μαγειρική μονομαχία για πολύ γερά νεύρα.

Την αρχή έκανε στο επεισόδιο της Τρίτης 31/1 ο Γιώργος Πορφύρης, αγαπημένος παίκτης από τον 1ο κύκλο του MasterChef, ο οποίος έκανε «επιστροφή στο μέλλον» και κατάφερε να μπει στο MasterChef 2023, με τους διαγωνιζόμενους να εξακολουθούν να παραμένουν 24. Τα συναισθήματα στον εξώστη σαν μετεωρολογικό δελτίο θυελλωδών ανέμων, ισχυρά θετικά έως πολύ ισχυρά αρνητικά κατά τόπους!


MasterChef 2023, κανείς δεν μπορεί να κάνει προβλέψεις με ασφάλεια και οι αναπάντεχες εξελίξεις, που έρχονται θα αφήσουν τους διαγωνιζόμενους και τους τηλεθεατές έκπληκτους και ανυπόμονους για τη συναρπαστική συνέχεια!

Απόψε στις 21:00 νέο επεισόδιο στο Star με την πρώτη ομαδική δοκιμασία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης